{ Τελευταία νέα }

Aποδέκτης ενός αναπηρικού αμαξιδίου έγινε ο Δήμος Νέας Προποντίδας

 

Κατηγορίες: Χαλκιδική

Aποδέκτης ενός αναπηρικού αμαξιδίου έγινε ο Δήμος Νέας ΠροποντίδαςΗ προμήθεια του αμαξιδίου εξασφαλίστηκε μέσω της συλλογής πλαστικών καπακιών και τη μετατροπή της οικονομικής τους αξίας στη αγορά του

Αποδέκτης ενός αναπηρικού αμαξιδίου έγινε ο Δήμος Νέας Προποντίδας, η προμήθεια του οποίου έγινε κατόπιν συνεργασίας του Γυμνασίου Νέας Τρίγλιας, με την δράση «Keep on Moving» του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η προμήθεια του συγκεκριμένου αμαξιδίου -το οποίο παραδόθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Νέας Τρίγλιας- εξασφαλίστηκε μέσω της συλλογής πλαστικών καπακιών και τη μετατροπή της οικονομικής τους αξίας στη αγορά του.

Στην εκδήλωση παράδοσης- παραλαβής παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Καρράς ο οποίος δήλωσε αναφερόμενος στο θέμα: «Επικροτούμε και υποστηρίζουμε τη συγκεκριμένη πράξη, η οποία έχει διττή σημασία: αφενός αποδεικνύει την ευαισθησία και την αλληλεγγύη απέναντι στον συνάνθρωπο κι αφετέρου η διαδικασία της ανακύκλωσης συμβάλλει στην αποφόρτιση του περιβάλλοντος από μεγάλες ποσότητες αποβλήτων».

Υπενθυμίζουμε πως ο Δήμος μας συνεχίζει την συλλογή καπακιών με σκοπό την αγορά νέου αναπηρικού αμαξιδίου. Τα σημείο τοποθέτησης καπακιών στο Δήμο Νέας Προποντίδας είναι τα κάτωθι:

- Αμαξοστάσιο Νέων Μουδανιών
- Αμαξοστάσιο Νέας Καλλικράτειας
- Αμαξοστάσιο Νέας Τρίγλιας

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ