Site icon Cityportal.gr

Αποκάλυψη: Τα μηνύματα που έστελνε η Πισπιρίγκου στους γιατρούς πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρούλα Πισπιρίγκου

Όσα έλεγε στους γιατρούς η 33χρονη κατηγορούμενη λίγες μέρες πριν τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Τα μηνύματα που έστελνε στους γιατρούς η 33χρονη κατηγορούμενη λίγες μέρες τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Τα συγκεκριμένα μηνύματα στάλθηκαν τον Ιούνιο του 2021, όταν η 9χρονη Τζωρτζίνα ήταν ακόμη διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Συγκεκριμένα η 33χρονη έγραφε στους γιατρούς:

«Και ό,τι περνάει από το χέρι θα το κάνουμε για να το έχει και ειλικρινά σας μιλάω ας ακούσω μια φορά να με λέει μαμά ξανά και δε θέλω τίποτα άλλο….»
Εκείνη την περίοδο σημειώνεται πως υπήρχαν καταγγελίες των γιατρών και νοσηλευτών πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφάνιζε μία παντελώς αδιάφορη στάση και υποκριτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Όλες οι εξελίξεις και τα τελευταία νέα από την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα

O μακρινός συγγενής και ο υπολογιστής

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελλοπόνησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ο τεχνικός υπολογιστών που βοήθησε την 33χρονη κατηγορούμενη να διαγράψει τα ηλεκτρονικά της ίχνη έχει δηλώσει στον περίγυρό του, πώς εάν και εφόσον κληθεί να καταθέσει, θα τα πει όλα καθώς δεν έχει να κρύψει κάτι, καθώς δεν γνώριζε τις βαθύτερες σκέψεις της 33χρονης.

“Για αυτό ήθελε να πάει η Πισπιρίγκου την σορό στην Πάτρα”

Παράλληλα, η Ασφάλεια Πάτρας υποστήριξε σήμερα επίσημα πως δεν έχει στα χέρια της φωτογραφίες από την Ίριδα. Ενώ στον σκληρό δίσκο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας υπάρχουν φωτογραφίες, όχι όμως αυτές που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε δεχτεί μία επίσκεψη στο κυλικείο του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» λίγες ώρες πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα.

Μάλιστα σαφείς υπαινιγμούς άφησε ο παρουσιαστής του LIVE NEWS, για την πρόθεση της Πισπιρίγκου να μεταφέρει την σορό στην Πάτρα, τονίζοντας ότι η προφυλακισμένη είχε δει τί γινόταν με τις αρμόδιες υπηρεσίες στην Πάτρα.

Διαβάστε επίσης:

Η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη είχε κάνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Exit mobile version