{ Τελευταία νέα }

Αποκεφαλισμός-Παρίσι-δράστης: Eκτέλεσα ένα από τα σκυλιά της κολάσεως που τόλμησε να βλασφημήσει κατά του Μωάμεθ

Στο σημείο ο Μακρόν και οι υπουργοί


Κατηγορίες: Διεθνή

Αποκεφαλισμός-Παρίσι-δράστης: Eκτέλεσα ένα από τα σκυλιά της κολάσεως που τόλμησε να βλασφημήσει κατά του ΜωάμεθΟ δράστης της επίθεσης στη Γαλλία ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά, 18 χρονος, τσετσενικής καταγωγής.

Ο Εμμανουέλ Μακρόν αποχώρησε από την έκτακτη σύσκεψη για τον κορωνοϊό  όπου βρισκότανε και παραβρέθηκε στο σημείο όπου σημειώθηκε το στυγερό έγκλημα.
Πήγε στο κολέγιο του αποκεφαλισμένου δασκάλου νωρίτερα σήμερα μαζί με τον Υπουργό Παιδείας, Jean-Michel Blanquer, και τον Υπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής, Marlène Schiappa. Ο Υπουργός Εσωτερικών, Γκεράλντ Νταρμάνιν, θα παραβρεθεί επίσης στο σημείο. 
Οι πολιτικοί θα μιλήσουν με μέλη του προσωπικού του γυμνασίου.
Το γαλλικό δίκτυο Actu17 ανέφερε ότι  ο δράστης προειδοποίησε για την επίθεση στο Twitter, στο οποίο μετέδιδε την εικόνα του εκπαιδευτικού και έγραφε: «Στον Μακρόν, τον διοικητή των απίστων, εκτέλεσα ένα από τα σκυλιά της κολάσεως που τόλμησε να βλασφημήσει κατά του Μωάμεθ». O λογαριασμός του δράστη απενεργοποιήθηκε από το twitter. (σ.σ. ακολουθεί συνημμένη φωτο απο χρήστη του twitter).
Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας τουίταρε σχετικά. 
"Βαρβαρότητα στη γωνία του δρόμου.
«Ένας αποκεφαλισμένος καθηγητής. Βαρβαρότητα στη γωνία. Εκεί οδηγεί ο ισλαμικός ολοκληρωτισμός που έχω καταγγείλει επανειλημμένα. Όχι πια τύφλωση, όχι πια πίσω! Πρέπει, όλοι μαζί, να δράσουμε δυνατά».

 

 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ