Αποκριές

Αποκριά 2022 στον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ετοίμασε και για τις εφετινές (2022) απόκριες, ένα πρόγραμμα γεμάτο χορό, τραγούδι και πολύ κέφι. Στις 25, 26,27,28 Φεβρουαρίου και στις 3,4,5,6 και 7 Μαρτίου, ντυνόμαστε καρναβάλια και διασκεδάζουμε με μουσική, χορό και θέατρο.

Ξεκινάμε την Παρασκευή 25/2 στις 7μ.μ. με τους «Salσαλόνικα» στην Πλατεία Επταλόφου σε μία εκδήλωση γεμάτη λάτιν ρυθμούς με τον Juan Barrios στα φωνητικά. Ενώ το Σάββατο 26/2 στις 11π.μ. στην Πλατεία Επταλόφου οι αδελφοί Βαλκάνη και το χορευτικό τμήμα του δήμου μας με υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο την Βούλα Πανέλα, θα μας διασκεδάσουν με παραδοσιακή μουσική των χάλκινων της Φλώρινας, ενώ στις 12μ.μ. στην Πλατεία Κων. Τσομπάνογλου διασκεδάζουμε με παιδικές παραστάσεις, παιχνίδια και μουσική. Φυσικά δεν ξεχνάμε την επιστροφή της παράστασης «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο στις 26,27,28 Φεβρουαρίου και στις 5,6,7,12,13,14 Μαρτίου στις 8μ.μ.

update: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι οι προγραμματισμένες γι αυτή την εβδομάδα εξωτερικές αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας στην Πλατεία Επταλόφου στις 25/2 (οι Salσαλονικα) και στις 26/2 (οι αδελφοί Βαλκάνη) αναβάλλονται. Οι παιδικές παραστάσεις (26 και 27/2 σε πλατεία Τσομπάνογλου και Πλατεία Επταλόφου αντίστοιχα) θα πραγματοποιηθούν αλλά σε εσωτερικό χώρο και συγκεκριμένα το Σάββατο 26/2 στις 12μμ στο κινηματοθέατρο Άστρον στη Μενεμένη και στις 6μμ στο κινηματοθέατρο Αλ. Μινωτής στους Αμπελοκήπους. Επίσης θα πραγματοποιηθει κανονικα η θεατρική παράσταση Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Νεότερη ανακοίνωση για την περαιτέρω ροή του προγράμματος θα πραγματοποιηθει την ερχόμενη Δευτέρα εν αναμονή της νέας ΚΥΑ.

 

Πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να προμηθευθείτε από τα δημοτικά κτίρια ή να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του δήμου.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως