Απονομή Βραβείων στο 2ο Thessaloniki Design Week

Το 2ο Thessaloniki Design Week βραβεύει τους νικητές των διαγωνισμών Design και τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό Aφίσας & T-shirt, με έμπνευση από τον κεντρικό άξονα του 2ου ThessDW, Καινοτομία στο Σχεδιασμό.

Η αξιολόγηση όλων των προτάσεων έγινε από τριμελή κριτική επιτροπή την οποία αποτελούσαν οι: Δημήτρης Φακίνος, Director, Partner European Design Awards, Σπύρος Τσιλιγκιρίδης – Γραφίστας και υπεύθυνος Graphic Box, Θανάσης Μπαμπαλης, Product Designer, Κωνσταντίνος Δρακότης, ιδιοκτήτης του «Hello from Thessaloniki».

Στους δημιουργούς των τριών πρώτων προτάσεων που διακρίθηκαν από κάθε διαγωνισμό (στον διαγωνισμό Αφίσας και στον διαγωνισμό T-shirt) θα δοθούν χρηματικά έπαθλα:1.000 ευρώ στους πρώτους νικητές, 700 ευρώ στους δεύτερους νικητές, και 500 ευρώ στους τρίτους νικητές.

Στην τελετή βράβευσης των νικητών των διαγωνισμών Design του 2ου Thessaloniki Design Week, που διοργανώνεται από την Πολιτιστική Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία PHILARTIA, θα βραβευθούν τα “έργα μεγάλη κλίμακας” και “έργα μικρής κλίμακας” που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό Open Call, καθώς και οι νικητές των διαγωνισμών Αφίσας και T-shirt του 2ου ThessDW.

Info

2ο Thesaloniki Design Week – Περίπτερο 10 – ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη
Ημέρα Εκδήλωσης: Σάββατο 16 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 12:00

Πληροφορίες και ονόματα νικητών στην ιστοσελίδα: https://thessalonikidesignweek.gr/diagonismoi/

Έρχεται το 2ο Thessaloniki Design Week

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως