Απόπειρα αυτοκτονίας για τη διαθεσιμότητα από διοικητικό υπάλληλο του ΑΠΘ

Απόπειρα αυτοκτονίας για τη διαθεσιμότητα από διοικητικό υπάλληλο του ΑΠΘ

Ακόμα και απόπειρα αυτοκτονίας προκάλεσε η ανακοίνωσή τη Δευτέρα των προσωρινών πινάκων από το ΑΣΕΠ των δοικητικών υπαλλήλων για το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Την καταγγελία αυτή έκανε ο αντιπρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, Ιωάννης Παντής. «Η αναταραχή που έχει δημιουργηθεί, η ένταση, η θλίψη, η απογοήτευση και η ψυχική κατάπτωση οδηγούν σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές που οδηγούν μέχρι και σε απόπειρες αυτοκτονίας, φαινόμενο που είχαμε σήμερα στο ΑΠΘ αλλά και σε οργή, θυμό και σε κανιβαλισμό με αποτέλεσμα τη πλήρη διάρρηξη του κοινωνικού ιστού στο πανεπιστήμιο.

Προφανώς φαίνεται ότι εκεί στόχευε και το Υπουργείο Παιδείας» ανέφερε σε δήλωσή του ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ. «Πρέπει αυτή η αυτοκαταστροφική διαδικασία να επανεκτιμηθεί και να σταματήσει εδώ. Η πανεπιστημιακή κοινότητα ζητά να σταματήσει εδώ» κατέληξε ο κ. Παντής.

Πηγή Πρώτο Θέμα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως