Απόστολος Δοξιάδης, καταγγελία για Έλληνες αστυνομικούς που παραδίδουν Τούρκους φυγάδες στον Ερντογάν!

Απόστολος Δοξιάδης, καταγγελία για Έλληνες αστυνομικούς που παραδίδουν Τούρκους φυγάδες στον Ερντογάν!

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε πριν λίγο ο γνωστός συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης. Στη σελίδα του στο Facebook, καταγγέλει πως Έλληνες αστυνομικοί παρέδωσαν στον Ερντογάν Τούρκους φυγάδες, που ζητούσαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα. Παράλληλα για να επιβεβαιώσει τα όσα καταγγέλει δημοσιεύει και σχετική φωτογραφία. Μια καταγγελία που πρέπει να ερευνηθεί κατά πόσο είναι αληθής

Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση του Απόστολου Δοξιάδη

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΦΥΓΑΔΩΝ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
 
Χτες το πρωί, 6 Iουνίου 2019, τρεις τούρκοι νεαροί μηχανικοί Ibrahim B., Ibrahim A. Yilmaz G., πέρασαν τον Έβρο, και έφτασαν περπατώντας στο αστυνομικό τμήμα του Ισαακίου Έβρου ζητώντας πολιτικό άσυλο. Αργότερα μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Νέου Χειμώνιου Έβρου, με φορτηγό με στρατιωτικό χρωματισμό παραλλαγής χωρίς πινακίδες (φωτογραφία) από όργανα του κράτους αγνώστου αρμοδιότητας. Στο Νέο Χειμώνιο (από όπου η φωτογραφία των τριών, πλάτη, με κρατικό λειτουργό ορατό δίπλα τους) οι τρεις κρατήθηκαν για λίγες ώρες. Οι αστυνομικοί τους πήραν τα χρήματα και όποια χαρτιά είχαν πάνω τους, και με το ίδιο βαν το βράδυ τους μετέφεραν στον Έβρο, όπου τους παρέδωσαν σε φουσκωτό με τούρκους με πολιτικά, που τους πήραν βίαια στην άλλη όχθη. Ήδη τώρα βρίσκονται στα μπουντρούμια του Ερντογάν.
 
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Υπουργός Μετανάστευσης, και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας να δώσουν αμέσως εξηγήσεις!
 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως