ΑΠΘ- Για τις ουρές στη σίτιση: «Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία»- Πότε θα διευθετηθεί το ζήτημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις ατελείωτες ουρές και την ταλαιπωρία που υφίστανται τις τελευταίες ημέρες οι  φοιτητές που σιτίζονται από τη φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη μίλησε στην TV100,  ο αναπληρωτής πρόεδρος της Φοιτητικής Λέσχης, Απόστολος Αποστολίδης.

Aρχικά κ. Αποστολίδης μίλησε για την “ιστορία” της φοιτητικής λέσχης, η οποία προσφέρει 3 γεύματα καθημερινά από το 1962.

Εν συνεχεία ο κ. Αποστολίδης εξήγησε τους λόγους για αυτή την κατάσταση: «Στη φοιτητική λέσχη γίνεται ένα μεγάλο έργο στεγάνωσης των ταρατσών το οποίο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο. Οι βροχές των τελευταίων εβδομάδων είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα. Γι’ αυτό τον λόγο, δεν λειτουργούσαν όλες οι γραμμές διανομής. Εξαιτίας των έργων αυτών αποφασίσαμε να ισχύσει και ως τρόπος το take away. Ένα άλλο ζήτημα είναι ο αριθμός των φοιτητών, ο οποίος είναι πολύ μεγάλος τώρα που ξεκίνησε και πάλι η δια ζώσης λειτουργία».

Τέλος ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους φοιτητές όσο και από τους γονείς για την ταλαιπωρία και σημείωσε ότι μέχρι τέλος του μήνα, αν δεν βρέξει, θα τελειώσουν οι εργασίες και η κατάσταση θα επανέλθει στην κανονικότητα.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως