{ Τελευταία νέα }

ΑΠΘ-Καθηγητής: Δέχθηκα γροθιά στο πρόσωπο


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

ΑΠΘ-Καθηγητής: Δέχθηκα γροθιά στο πρόσωποΠαραδέχθηκε ότι δεν θυμάται να έχει ανταποδώσει τα χτυπήματα που δέχθηκε, καθώς ήταν εκτός εαυτού. Σύμφωνα με τον κ. Τοκμακίδη η αστυνομία έφθασε στο ΑΠΘ 25 λεπτά μετά το περιστατικό.

Τα όσα διαδραματίστηκαν την Τρίτη στα γραφεία της Πρυτανείας του Αριστοτελείου και την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα φοιτητών περιέγραψε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Τμήματος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Κωνσταντίνος Τοκμακίδης, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για την επίθεση που δέχθηκε. Ο κ. Τοκμακίδης κατήγγειλε ότι δέχθηκε μια γροθιά στο πρόσωπο από φοιτητή, ο οποίος του είχε αρπάξει το κινητό από τα χέρια. 
 
«Βγήκα από μια συνάντηση και όταν βρέθηκα στον χώρο που ήταν τα άτομα, είδα μια φοιτήτρια να τραβάει βίντεο. Της ζήτησα να σταματήσει, αυτή αντέδρασε. Όταν πήρα το κινητό μου να ακυρώσω ένα άλλο ραντεβού που είχα, ένας φοιτητής μού το άρπαξε και αρνιόταν να το δώσει… Πήγα να του το πάρω, και τότε δέχθηκα μια γροθιά στο πρόσωπο. Με έπιασαν οι αντιπρυτάνεις και με πήγαν σε άλλο γραφείο, απ' όπου και ενημέρωσα την αστυνομία. Τότε οι φοιτητές άρχισαν να τραβούν τα καλώδια του τηλεφώνου και εκείνη τη στιγμή δέχθηκα δεύτερο χτύπημα. Μού είπαν θα με πετάξουν από το παράθυρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθηγητής. 
 
Παραδέχθηκε ότι δεν θυμάται να έχει ανταποδώσει τα χτυπήματα που δέχθηκε, καθώς ήταν εκτός εαυτού. Σύμφωνα με τον κ.  Τοκμακίδη η αστυνομία έφθασε στο ΑΠΘ 25 λεπτά μετά το περιστατικό. 
 
Για άσκηση βίας εναντίον φοιτητή, καταγγέλλουν φοιτητικοί σύλλογοι του ΑΠΘ τον καθηγητή, βιντεοσκοπώντας μόνο μέρος του επεισοδίου (δύο δευτερόλεπτα) που σημειώθηκε. 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ