{ Τελευταία νέα }

Αργεντινή: Σοβαρά επεισόδια στην κηδεία του Μαραντόνα (βίντεο)

Συγκρούσεις κόσμου με την αστυνομία


Κατηγορίες: Διεθνή

Αργεντινή: Σοβαρά επεισόδια στην κηδεία του Μαραντόνα (βίντεο)

Ποιοι: Μαραντόνα

Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στον κόσμο που πήγε να "αποχαιρετήσει" τον Ντιέγκο Μαραντόνα και της Αστυνομίας στην Αργεντινή. Για λόγους ασφαλείας απομακρύνθηκε το φέρετρο του ποδοσφαιριστή.

Ξεφεύγει η κατάσταση στο Μπουένος Άιρες, έξω από την Casa Rosada, όπου χιλιάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί για να «αποχαιρετίσει» τον Ντιέγκο Μαραντόνα, που «έφυγε» από τη ζωή την Τετάρτη( 26/11/20) σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από καρδιακή ανακοπή.
 
Έπειτα από την ανακοίνωση της κυβέρνησης της Αργεντινής πως το λαϊκό προσκύνημα στη σωρό του μεγάλου Αργεντινού άσου θα παραταθεί έως τις 7 μ.μ. (τοπική ώρα) λόγω του μεγάλου πλήθους, ξεκίνησαν πολύ σοβαρά επεισόδια.
 
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Clarin», εκατοντάδες άτομα πήδηξαν τους φράκτες για να προσεγγίσουν πιο γρήγορα το κυβερνητικό μέγαρο, με την αστυνομία να προσπαθεί να τους κρατήσει μακριά, χρησιμοποιώντας δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες.
 
Τα επεισόδια γρήγορα επεκτάθηκαν και στους γύρω δρόμους, με πολλές «εστίες» έντασης και πετροπόλεμο του κόσμου με την αστυνομία, ενώ την ίδια ώρα (όπως ανέφερε η «Clarin») απομακρύνθηκε -για λόγους ασφαλείας- από το παρεκκλήσι της Casa Rosada, το φέρετρο με τη σορό του Μαραντόνα.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ