{ Τελευταία νέα }

Αρναούτογλου: Ενδείξεις για άστατο καιρό μετά τον Δεκαπενταύγουστο.


Κατηγορίες: Ελλάδα

Αρναούτογλου:  Ενδείξεις για άστατο καιρό μετά τον Δεκαπενταύγουστο.Αρναούτογλου: Ενδείξεις για άστατο καιρό μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Με ανάρτησή του στο facebook, προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών ο Σάκης Αρναούτογλου.
 
Έγραψε  συγκεκριμένα:
 
Όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες ημέρες εκτός από κάποιες διάσπαρτες μπόρες η και τοπικές καταιγίδες που θα εκδηλωθούν αύριο Δευτέρα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα καθώς και στα ορεινά της βορειοδυτικής Ελλάδας ο καιρός από την Τρίτη μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο φαίνεται να κυλά ομαλά.
Ενδείξεις για άστατο καιρο στα ορεινά ηπειρωτικά και στην βόρεια Ελλάδα υπάρχουν κυρίως για μετά τις 16 με 17 Αυγούστου!
Οι άνεμοι στα πελάγη μέχρι και την Τετάρτη δεν πρόκειται να ξεπεράσουν 4 με 5 και στο κεντρικό και Νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ με μικρή μόνο ενίσχυση την Πέμπτη
Την Παρασκευή και το Σάββατο στο κεντρικό και το Νότιο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει κάποια άνοδο τις επόμενες ημέρες στα περισσότερα Ηπειρώτικα πεδινά τμήματα και το μεσημέρι και θα αγγίζει και τους 34 με 35 προς το Δεκαπενταύγουστο δεν αποκλείονται και 36 με 37 βαθμοί στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές!
Τέσσερις με πέντε βαθμούς θα είναι χαμηλότερη θερμοκρασία στα ορεινά και στα νησιά καθώς και στις περισσότερες παράκτιες περιοχές.
 
Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ