{ Τελευταία νέα }

Αρναούτογλου: πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και στα πεδινά της B. Ελλάδας τις επόμενες μέρες


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Αρναούτογλου: πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και στα πεδινά της B. Ελλάδας τις επόμενες μέρεςΟ Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για κακοκαιρία τις επόμενες μέρες που θα πλήξει τη Βόρεια Ελλάδα με πιθανές πρόσκαιρες πυκνές χιονοπτώσεις

Mε μήνυμά του ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για κακοκαιρία τις επόμενες μέρες που θα πλήξει τη Βόρεια Ελλάδα με πιθανές πρόσκαιρες πυκνές χιονοπτώσεις:

Ως συνέχεια του μηνύματος που είχα ανεβάσει στις 3 Μαρτίου επιμένουν οι ενδείξεις για πρόσκαιρα πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και στα πεδινά της βόρειας Ελλάδας βράδυ Τετάρτης1/4 - πρωινές ώρες Πέμπτης 2/4!
Εξέλιξη που εκτός από κάποια μικρή πτώση της θερμοκρασίας δεν αφορά την υπόλοιπη Ελλάδα..

Φίλες και φίλοι!
Οπως σας είχα προειδοποιήσει και από αρχές Μαρτίου αλλά και χθες, αρκετά ψυχρές αέριες μάζες δείχνουν και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία να καταφθάνουν απο τα βορεια Βαλκάνια και να περνούν το κατώφλι των βορείων συνόρων της χώρας μετά το μεσημέρι της Τετάρτης μετατρέποντας τις βροχές σε χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά και κατά τη διαρκεια της νύχτας προς το ξημέρωμα της Πέμπτης ακόμα και σε πεδινά τμήματα της Μακεδονίας, πλησιαζοντας αργά τη νύχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη ίσως και πολύ κοντά και... στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η ψυχρή αυτή εισβολή δεν αφορά την υπόλοιπη Ελλάδα ενώ σταδιακή βελτίωση θα υπάρξει κατά τη διάρκεια της Πέμπτης..

Γιο ότι νεότερο θα υπάρξουν φυσικά λεπτομέρειεες.


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ