«Ας μιλήσουμε… μέσα από μια φωτογραφία»: Διαγωνισμός φωτογραφίας ΟΣΕΘ

«Ας μιλήσουμε… μέσα από μια φωτογραφία»: Διαγωνισμός φωτογραφίας ΟΣΕΘ

Διαγωνισμό φωτογραφίας μαθητών και νέων του Νέου Ρυσίου, με δώρο ποδήλατα και t-shirts, διοργανώνει ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020 και του Ευρωπαϊκού Έργου «SUNRISE», με θέμα «Βιώσιμη κινητικότητα στο Νέο Ρύσιο».

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό «Ας μιλήσουμε… μέσα από μια φωτογραφία» είναι απλή και γίνεται σε δύο βήματα:
1) Βγάλτε φωτογραφίες στο Νέο Ρύσιο, οι οποίες αφορούν μετακινήσεις με δημόσια μέσα μεταφοράς, ποδήλατα, πεζή μετακίνηση, εγκαταστάσεις αστικού εξοπλισμού, μέτρα προτεραιότητας ποδηλάτων… και ότι άλλο σκεφτείτε!
2) Στείλτε την καλύτερη φωτογραφία στο info@oseth.com.gr (όλες οι υποβολές πρέπει να είναι ψηφιακές).

Απαραίτητα στοιχεία συμμετοχής είναι το πλήρες όνομα, η ηλικία, λεζάντα στην υποβαλλόμενη φωτογραφία η οποία θα πρέπει να είναι σε αρχείο τύπου JPEG, καλής ανάλυσης, με μέγεθος έως 5MB.

Η επιλογή των τριών καλύτερων φωτογραφιών θα γίνει άμεσα από τριμελή επιτροπή. Οι τρεις καλύτερες συμμετοχές θα κερδίσουν ποδήλατα, ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν t-shirts επιβράβευσης.

Ο διαγωνισμός, που αρχίζει την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, τελευταία μέρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου έργου «Sustainable Urban Neighbourhoods – Research and Implementation Support in Europe», εν συντομία «SUNRISE», του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Horizon 2020», με στόχο την προώθηση των ήπιων τρόπων μετακίνησης, που αποτελεί κεντρικό στόχο των Αρχών Μεταφορών της Ευρώπης.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως