{ Τελευταία νέα }

Άσσηρος Θεσσαλονίκης: Eννέα φορές έκλεψαν επιχείρηση φωτοβολταϊκών


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Άσσηρος Θεσσαλονίκης: Eννέα φορές έκλεψαν επιχείρηση φωτοβολταϊκώνΆσσηρος Θεσσαλονίκης: Eννέα φορές έκλεψαν επιχείρηση φωτοβολταϊκών

Κυριολεκτικά στο μάτι έβαλαν διαρρήκτες  επιχείρηση φωτοβολταϊκών στην περιοχή της Ασσυρου στη Θεσσαλονίκη, μιας και την λήστεψαν εννέα φορές μέσα σε 1,5 μήνα.
Ειδικότερα, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ, ο  ιδιοκτήτης της επιχείρησης Αλέξης Σπυρόπουλος τέσσερις φορές λήστεψαν το εργοτάξιο της εταιρείας που βρίσκεται στην Άσσηρο, στην περιοχή του Λαγκαδά και πέντε φορές στα φωτοβολταϊκά πάρκα. Επίσης, η επιχείρηση δέχθηκε και  άλλες οκτώ απόπειρες ληστείας. 
«Την τελευταία φορά ήταν εδώ και η αστυνομία. Ήταν μέσα στον εργοτάξιό μας. Έγινε καταδίωξη ενός αγροτικού οχήματος με τους κλέφτες από το περιπολικό και λίγο πιο κάτω η αστυνομία έχασε το όχημα. Είμαστε θύματα της ανομίας. Η αστυνομία αδυνατεί να πιάσει τους κλέφτες», είπε ο κ. Σπυρόπουλος.
Μάλιστα,  την περασμένη Παρασκευή οι ληστές ξανά εμφανίστηκαν στην επιχείρηση, παραβίασαν όλα τα λουκέτα και μπήκαν μέσα. «Μπαίνουν στις αποθήκες μας και κλέβουν καλώδια», τόνισε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.Ο κ. Σπυρόπουλος κατήγγειλε ότι οι ληστές έχουν ειδικά εργαλεία που σπάνε τα λουκέτα και μετά μπαίνουν στις αποθήκες και αφαιρούν όλα τα καλώδια.
«Είναι συγκεκριμένα καλώδια για φωτοβολταϊκά» εξήγησε.
Κάμερα κλειστού κυκλώματος γειτονικής επιχείρησης, δείχνει τους ληστές να χρησιμοποιούν ακόμη και τα κλαρκ της εταιρίας για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία.
«Μπήκαν κύριοι, πήραν και το κλαρκ και κάναν τη δουλειά τους ανενόχλητοι», αναφέρει ο κ. Σπυρόπουλος. Κατήγγειλε μάλιστα πως σε μια από τις ληστείες οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα για να εκφοβίσουν τον φύλακα. 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ