Ασυνήθιστο περιστατικό: Μητέρα ξέχασε τον γιο της σε πλοίο και αποβιβάστηκε μόνη της...Q

Ασυνήθιστο περιστατικό: Μητέρα ξέχασε τον γιο της σε πλοίο και αποβιβάστηκε μόνη της...Q

Ένα πραγματικά έξω από τα συνηθισμένα περιστατικό, συμειώθηκε σημειώθηκε σήμερα το πρωί, σε πλοίο των Μινωικών Γραμμών που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο – Θήρα – Ιω – Πάρο – Μύκονο.
 
Ειδικότερα, στο πλοίο το οποίο απέπλευσε νωρίς το πρωί, από το λιμάνι του Ηρακλείου, επιβιβάστηκε μια μητέρα με τον 10χρονο γιο της με τελικό προορισμό τη Σαντορίνη.
 
Όταν το Santorini Palace, έφτασε στο λιμάνι της Θήρας, λίγο μετά τις 11 το πρωί, η μητέρα αποβιβάστηκε από το πλοίο αλλά δεν αντιληφθηκε  ότι δεν είναι δίπλα της ο δεκάχρονος γιος της, ο οποίος είχε κοιμηθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
 
Το πλοίο, όπως ήταν προγραμματισμένο συνέχισε το δρομολόγιο του με τον δεκάχρονο επιβάτη αλλά χωρίς τη μητέρα του! . Οπως ήταν φυσικό, όταν αντιλήφθηκε η μητέρα τι έχει συμβεί..σοκαρίστηκε. Απευθύνθηκε εμέσως στις αρχές και έπειτα σε συνεννόηση με το πλήρωμα του πλοίου ήρθε σε επικοινωνία με τον γιο της και τον καθησύχασε.
 
Σημειωνεται ότι το προσωπικό του πλοίου σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού φρόντιζε να βρίσκεται δίπλα στον ανήλικο ενώ ήδη σήμερα στις 17:30 το απόγευμα, ,μητέρα και γιος ξανασυναντηθηκαν, καθώς το πλοίο επέστρεφε στο λιμάνι της Θήρας.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως