Περιπολικό

Αθήνα: Συνελήφθη ο «βιαστής με το τατουάζ»

Ο «βιαστής με το τατουάζ» συνελήφθη, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε συγκεκριμένα ότι «Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο» .

Πρόσθεσε ότι ο δράστης θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του.

 

Ο «βιαστής με το τατουάζ» είχε διαφύγει στην Αλβανία. Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία είχε ταυτοποιήσει από το Σάββατο  29/10 τον άνδρα που καταγγέλλεται για την απόπειρα βιασμού μίας 24χρονης, αλλά και τον βιασμό μίας 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο. Ο δράστης είχε καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες στην περιοχή γύρω από το σημείο όπου έγιναν οι δύο επιθέσεις. Oι Αρχές είχαν στη διάθεσή τους πολύ καθαρές εικόνες από το πρόσωπο και το σωματότυπό του.

Ο «βιαστής με το τατουάζ» είναι ηλικίας 45 ετών, αλβανικής καταγωγής και δεν είναι σεσημασμένος. Είναι πατέρας δύο παιδιών και η οικογένειά του ζει στην Αλβανία. Στην Ελλάδα δεν εργαζόταν και τον στήριζε οικονομικά η μητέρα του. Ο δράστης είχε καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία.

Διαβάστε σχετικά

Μητέρα του «βιαστή με το τατουάζ» – Για μένα είναι πεθαμένος