{ Παιδί }

Αθλητικό Φεστιβάλ Διαπολιτισμικότητας


Κατηγορίες: Παιδί | Φεστιβάλ

Αθλητικό Φεστιβάλ Διαπολιτισμικότητας
Δωρεάν

Χώρος: Πολυχώρος WE
Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 20, 54621
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Πολυχώρος WE
Τιμή: από 0.00

Πότε: 21/06/2019
Ώρα έναρξης: 12:00

**Αθλητικό Φεστιβάλ Διαπολιτισμικότητας** Ελάτε να παίξουμε όλοι/-ες μαζί παρέα! Παρασκευή 21 Ιουνίου // Θεσσαλονίκη // Ώρα έναρξης: 12:00 // Είσοδος Ελεύθερη Πολυχώρος Πολιτισμού και Αθλητισμού WE και Γηπέδα ποδοσφαίρου 5 X 5 «Europe» & «Daluz»

**Αθλητικό Φεστιβάλ Διαπολιτισμικότητας**
Ελάτε να παίξουμε όλοι/-ες μαζί παρέα!
Παρασκευή 21 Ιουνίου // Θεσσαλονίκη // Ώρα έναρξης: 12:00 // Είσοδος Ελεύθερη
Πολυχώρος Πολιτισμού και Αθλητισμού WE και Γηπέδα ποδοσφαίρου 5 X 5 «Europe» & «Daluz»


Σας προσκαλούμε στον Πολυχώρο Πολιτισμού και Αθλητισμού WE και στα Γηπέδα ποδοσφαίρου 5 X 5 «Europe» και «Daluz», την Παρασκευή 21 Ιουνίου, από τις 12:00 έως τις 21.00, αυτή τη φορά για να κινηθούμε και να παίξουμε!

Πιο συγκεκριμένα, η μέρα θα ξεκινήσει στον Πολυχώρο Πολιτισμού και Αθλητισμού WE, όπου θα προσφέρονται δραστηριότητες αναρρίχησης, skate, rollers και τοξοβολίας, θα συνεχιστεί με ένα ψυχαγωγικό show από το Μονόκυκλο Circus | Dance | Yoga, και θα ολοκληρωθεί στa γήπεδa 5x5 «Europe» και «Daluz». H ομάδα FutbolNet του Ιδρύματος του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Μπαρτσελόνα, θα πραγματοποιήσει μια δράση με αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια ποδοσφαιρικού χαρακτήρα για παιδιά ηλικίας 9-15 ετών, τονίζοντας τη συμβολή της φυσικής αγωγής στη δημιουργία κοινωνικής συνοχής και ειρηνικής συνύπαρξης, σύμφωνα με τις αξίες του Barca Foundation, στο Γηπέδο ποδοσφαίρου 5 X 5 «Europe» . Τη σκυτάλη των παιδιών θα παραλάβουν οι ομάδες των ενηλίκων που θα κλείσουν την εκδήλωση με το δικό τους τουρνουά ποδοσφαίρου στο Γηπέδο ποδοσφαίρου 5 X 5 «Daluz». Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν.

Πρόγραμμα

📌 12:00-14:00 // Δραστηριότητες για παιδιά // Πολυχώρος Πολιτισμού και Αθλητισμού WE (3ης Σεπτεμβρίου 20)

-Αναρρίχηση
-Skate
-Rollers
-Τοξοβολία

📌15:00-16:00

-Ψυχαγωγικό show από το Μονόκυκλο Circus | Dance | Yoga στον πολυχώρο WE

📌16:00-19:30 // Δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 9-15 ετών // Γηπέδο ποδοσφαίρου 5 X 5 «Europe» (Στίλπωνος Κυριακίδη 9 - Είσοδος έναντι του Κυανού Σταυρού)

-Αθλητικές Δραστηριότητες
-Παιχνίδια Ποδοσφαιρικού Χαρακτήρα

📌19:00-21:00 // Γηπέδο ποδοσφαίρου 5 X 5 «Daluz» (Στίλπωνος Κυριακίδη 9 - Είσοδος έναντι του Κυανού Σταυρού)

-Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ενηλίκων

To Αθλητικό Φεστιβάλ Διαπολιτισμικότητας στη Θεσσαλονίκη διοργανώνεται στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Local Alliance for Integration» (LION) του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης, με συντονιστή το Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (πρώην ΕΣΔΥ)  και εταίρους, το Πανεπιστήμιο της Γάνδης, την ΜΚΟ PRAKSIS, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου (EPLO), την CMT Prooptiki, και την ΑμΚΕ Συν-ειρμός.

Σας περιμένουμε να αθληθούμε παρέα!

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ