Περιπολικό
Φωτογραφία Αρχείου

Αττική - 16χρονη αγνοούμενη: Για απαγωγή κάνει λόγο η μητέρα της

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της εξαφάνισης της 16χρονης Γεωργίας από το Χαϊδάρι, καθώς σύμφωνα με την μητέρα της, άγνωστοι έκοψαν τα κάγκελα από το ψυχιατρείο που νοσηλευόταν και την απήγαγαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η κοπέλα είχε μεταφερθεί προχθές από την Πάτρα στο Δαφνί, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει και στο παρελθόν νοσηλευτεί, ωστόσο χθες βράδυ φαίνεται ότι την απήγαγαν!

Οπως αναφέρουν έγκυρες πηγές στο tempo24 η κοπέλα είχε αρκετές φορές φύγει από το σπίτι της ακολουθώντας νεαρό ρομά, με αποτέλεσμα η μητέρα να καταθέσει μήνυμα στην προσπάθεια να έχει μαζί της το παιδί της. Πρόσφατα η νεαρή βγαίνοτνας μια βόλτα εξαφανίστηκε και πάλι για να βρεθεί ξυλοκοπημένη και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τελικά μετά και την παρέμβαση της Αστυνομίας αποφασίστηκε η κοπέλα να μεταφερθεί στο Δαφνί για παρακολούθηση. Ομως σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας κόβοντας τα κάγκελα που υπήρχαν στον χώρο άγνωστοι μπήκαν στο δωμάτιο της κοπέλας και την πήραν, κάτι που ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι του νοσηλευτηρίου αργότερα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η μητέρα της που αγωνιά για την τύχη του παιδιού της ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της,κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαβάστε σχετικά:

Εξαφάνιση 16χρονης από την Αττική – Μπορείτε να βοηθήσετε;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως