Site icon Cityportal.gr

Avant premiere της ταινίας «Αντικαταστάτες»

Avant premiere της ταινίας «Αντικαταστάτες»

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ»


Ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τους «Αντικαταστάτες» (Surrogates), μια δυνατή  περιπέτεια επιστημονικής φαντασία που θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι οι ακροατές του STAR FM 97,1 την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 7 το βράδυ στα Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos.


Η ταινία βασίστηκε σε μια ιστορία κόμικ, που με τη σειρά του εμπνεύστηκε την υπόθεση από μια κοινωνιολογική έρευνα σχετικά με τους παίκτες των πρώτων διαδικτυακών παιχνιδιών.


Σε μια ουτοπική κοινωνία, οι άνθρωποι ζουν τις ζωές τους μέσα από αντικαταστάτες – ρομπότ και το έγκλημα και ο πόνος έχουν εκλείψει. Δύο πράκτορες του FBI αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα καθώς είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που κάποιος δολοφονείται! Αναζητώντας τον ένοχο, μια τεράστια συνομωσία θα αποκαλυφθεί πίσω από το φαινόμενο των αντικαταστατών και θα χρειαστεί να εγκαταλείψουν τον προσωπικό τους αντικαταστάτη, για να λύσουν το μυστήριο.


Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζόναθαν Μόστοου (“U-571, Το Χαμένο Υποβρύχιο”, “Εξολοθρευτής 3: Η Εξέγερση των Μηχανών”) ενώ εκτός από τον Μπρους Γουίλις παίζουν η Ράντα Μίτσελ («Μελίντα & Μελίντα») και η Ρόζαμπουντ Πάικ («Τζέιμς Μποντ, Πέθανε μια άλλη μέρα»).


Η πρεμιέρα διοργανώνεται σε συνεργασία με την Audio Visual. Δωρεάν διπλές προσκλήσεις διανέμονται μέσα από τις εκπομπές του STAR FM 97,1.  Η ταινία «Αντικαταστάτες» θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου.

Exit mobile version