Site icon Cityportal.gr

Avant premiere της ταινίας «ΝΗSOS»

Avant premiere της ταινίας «ΝΗSOS»

Την πιο δυνατή ελληνική κωμωδία της χρονιάς θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι οι ακροατές του STAR FM 97,1! Ο πιο σινεφίλ ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης παρουσιάζει σε πρεμιέρα την ταινία «ΝΗΣΟΣ», τη νέα παραγωγή της Village Films, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 8 στα Village Cinemas, στο Mediterranean Cosmos.


Την πρεμιέρα, θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο σκηνοθέτης Χρήστος Δήμας («Οι Ακροβάτες του Κήπου», «Δύο Μέρες Μόνο») και οι πρωταγωνιστές της ταινίας Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Τάνια Τρύπη, Αντίνοος Αλμπάνης, Ελένη Καστάνη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κ.α.


Η ιστορία μας μεταφέρει σε ένα νησί, που αναστατώνεται από τον ξαφνικό και περίεργο θάνατο του άρχοντα του τόπου, Θεμιστοκλή Δίκαιου, ο οποίος αφήνει πίσω του μια τεράστια περιουσία. Στη διαθήκη μοιράζει τα λεφτά του στις τέσσερις «εξουσίες» του χωριού -τον πρόεδρο της κοινότητας, τον αστυνομικό διευθυντή, τον δάσκαλο του σχολείου και τον ιερέα της εκκλησίας- με μια όμως προϋπόθεση: να δεχτούν να διαβαστούν δημοσίως τέσσερις επιστολές -μία για τον καθένα- το περιεχόμενο των οποίων δεν το γνωρίζει κανείς. Θα δεχθούν να αποκαλύψουν τα μυστικά τους; Μεγάλος ο πειρασμός… από την μία η τεράστια περιουσία και από την άλλη τα μυστικά… γιατί και αυτά υπάρχουν στην κοινωνία τους… και είναι πολλά…


Πρωταγωνιστούν οι Ελένη Καστάνη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μιχάλης Μαρίνος, Δημήτρης Τζουμάκης, Τάνια Τρύπη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Ζέτα Δούκα, Παύλος Ορκόπουλος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Αντίνοος Αλμπάνης, Ιωάννα Πηλιχού, Αλέξανδρος Γιάννου, Σόλων Τσούνης, ενώ στο ρόλο του παππού Αποστόλη, εμφανίζεται ο Κώστας Βουτσάς. Το τραγούδι της ταινίας, «Φτάνει Που Ξέρω, ερμηνεύει ο Αντώνης Ρέμος.


Συντονιστείτε καθημερινά στον STAR FM 97,1, πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα!

Exit mobile version