Site icon Cityportal.gr

Avant premiere της ταινίας «Τελετή»

Avant premiere της ταινίας «Τελετή»

Το μεταφυσικό θρίλερ «Η ΤΕΛΕΤΗ» με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Σερ Άντονι Χόπκινς θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από όλους οι ακροατές του STAR FM 97, 1 .

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η ταινία ασχολείται με την παρουσία του Διαβόλου, ακόμα και στο Βατικανό, σε ένα από τα πιο ιερά μέρη στον κόσμο.
Ένας φοιτητής παρακολουθεί μία σχολή για τον εξορκισμό στο Βατικανό, παρά τις αμφιβολίες του σχετικά με την αμφιλεγόμενη αυτή πρακτική. Όταν πηγαίνει ως μαθητευόμενος στον εκκεντρικό Πάτερ Λούκας (Άντονι Χόπκινς), έναν πασίγνωστο ιερέα, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες εξορκισμούς –οι αντιστάσεις του αρχίζουν να κάμπτονται. Καθώς παρατηρεί μία προβληματική περίπτωση που φαίνεται να ξεπερνά ακόμη και τις δεξιότητες του Πάτερ Λούκας, αρχίζει να συνειδητοποιεί το μέγεθος του φαινομένου που καλείται να ερευνήσει και το οποίο δεν μπορεί να εξηγήσει ή να ελέγξει … και έρχεται αντιμέτωπος με ένα κακό. τόσο βίαιο και τρομακτικό, που τον αναγκάζει να αμφισβητήσει όλα όσα πιστεύει.

«Η Τελετή» από την πρώτη εβδομάδα προβολής της στην Αμερική εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση του box office και σηματοδοτεί την επιστροφή του Σερ Άντονι Χόπκινς στο θρίλερ, με τον πιο τρομακτικό ρόλο της καριέρας του από την εποχή του Χάνιμπαλ Λέκτερ!
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μίκαελ Χάφστρομ («1408», «Εκτός τροχιάς») και εκτός απ τον Σερ Άντονι Χόπκινς πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Ο?Ντόνογκιου («The Tudors»), Άλις Μπράγκα («Ζωντανός Θρύλος») και Ρούτγκερ Χάουερ («Blade Runner», «Batman Beggins»).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με προσκλήσεις που διανέμονται με διαγωνισμούς από τις εκπομπές του STAR FM 97,1. Η avant-premiere θα γίνει την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου στις 8:30 το βράδυ στα Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos.

Η «Τελετή» θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου από την VILLAGE.

Exit mobile version