{ Μουσική }

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στο Λαογραφικό Μουσείο με τζαζ (είσοδος ελεύθερη)

Μια μοναδική τζαζ βραδιά στην αυλή του Μουσείου


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στο Λαογραφικό Μουσείο με τζαζ (είσοδος ελεύθερη)
Δωρεάν

Χώρος: Λαογραφικό Μουσείο Θεσαλονίκης
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 68, 54642
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Λαογραφικό Μουσείο Θεσαλονίκης
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Moringa Trio
Πότε: 13/08/2019
Ώρα έναρξης: 21:00

Μια μοναδική τζαζ βραδιά με ελεύθερη είσοδο στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, με το Moringa Trio για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο το Λαογραφικό & Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό οργανισμό ΦΙΞ in art, παρουσιάζουν μια μοναδική τζαζ βραδιά στην αυλή του Μουσείου, με το Moringa Trio.
 
Το Moringa Trio αποτελείται από τον Νεοϋορκέζο σαξοφωνίστα Peyton Pleninger, τον Ισραλινο μπασίστα David Michaeli και τον drummer Roy Ben Yosef Timianker. 
Η μουσική γλώσσα του Moringa Trio, βασίζεται στις παραδοσιακές μουσικές της Μέσης Ανατολής και Μεσογειακής παράδοσης σε μια βαθιά ριζωμένη τεχνική αυτοσχεδιασμού στις ρίζες της Αμερικάνικης Τζαζ Σκηνής.
Η συνάντηση των δύο Ισραηλινών μουσικών με τον Αμερικανό σαξοφωνίστα δημιουργεί ένα δυναμικό μουσικό χώρο όπου φρέσκοι ρυθμοί και ρεύματα ανθίζουν σε ένα υπέροχο μουσικό διάλογο.
Το Moringa Τrio βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος Φιλοξενίας Καλλιτεχνών πραγματοποιείται για 1η χρονιά στη Θεσσαλονίκη, στον πολιτιστικό χώρο του ΦΙΞ in art.

Καλλιτεχνική επιμέλεια : Meryl Murman, Εβίτα Σταύρου

Moringa Τrio με αυγουστιάτικο φεγγάρι
στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου 
είσοδος ελεύθερη

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ