Ο Αυγουστος Κορτώ

Αύγουστος Κορτώ: Η οργισμένη ανάρτηση για Παπαθεοδώρου

«Βιάζονται παιδιά για ν' απολαμβάνουν το θέαμα τα διεστραμμένα καθίκια»

Η είδηση της προφυλάκισης του πολυβραβευμένου συγγραφέα παιδικού και εφηβικού βιβλίου Βασίλη Παπαθεοδώρου για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Ο Αύγουστος Κορτώ προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτηση κατά του γνωστού συγγραφέα.

Μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ο Κορτώ έθιξε το πρόβλημα της παιδοφιλίας, ανέφερε ότι ήξερε τον προφυλακισμένο Βασίλη Παπαθεοδώρου και ευχήθηκε να καταλήξει στη φυλακή εφόσον έχουν συμβεί όλα αυτά, τα οποία φέρεται πως διέπραξε.

Γράφει ο Αύγουστος Κορτώ στην ανάρτησή του:

«Στην επίγεια κόλαση, υπάρχουν πολλά επίπεδα βαρβαρότητας και φρίκης – και το να βιάζονται παιδιά εφτά κι οχτώ χρονώ για να απολαμβάνουν το θέαμα τα διεστραμμένα καθίκια που με τον τρόπο αυτό διασπείρουν και διαιωνίζουν το ασύλληπτο, ασυγχώρητο έγκλημα, πιθανώς να είναι ο πάτος της κόλασης.

Ένα παιδί που υφίσταται τέτοια θηριώδη κακοποίηση, είναι σαν να το σκοτώνεις. Όσοι γιατροί και να πέσουν πάνω του, όση στοργή κι αν λάβει, πώς να διαχειριστεί τέτοιο τραύμα; Πώς να ορθοποδήσει, να εμπιστευτεί ενήλικους και συνομήλικους, πώς να ερωτευτεί, να δώσει συναινετικά το κορμί του; Πώς να αποφύγει τη λήθη των ουσιών που είναι συχνά η μοίρα τέτοιων ρημαγμένων παιδιών;

Δεν θέλω ούτε να γράψω τ’ όνομά του, γιατί εννοείται πως τον ήξερα, στον ίδιο εκδότη ήμασταν ένα φεγγάρι. Δεν το χωράει το μυαλό μου – να γράφεις βιβλία για παιδιά, να κλείνεις το αρχείο του Word, και να ανοίγεις το αρχείο της κόλασης.
Πολλά, πολλά χρόνια φυλακή. Τίποτα άλλο».

«Όποιος καταναλώνει παιδική πορνογραφία, κι άρα βάζει λεφτά στις τσέπες των παργωγών της, είναι υπεύθυνος για ΚΑΘΕ βιασμό παιδιού που απεικονίζεται στα φρικώδη βίντεο» πρόσθεσε σε σχόλιο κάτω από την ίδια δημοσίευση.

Δείτε την ανάρτησή του