{ Θάνατοι - Αυτοκτονίες }

Αύριο Κυριακή (12/1) στα Ιωάννινα η κηδεία του Θοδωρή Νιτσιάκου


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Αύριο Κυριακή (12/1) στα Ιωάννινα η κηδεία του Θοδωρή ΝιτσιάκουΤην Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στις 13.00 θα τελεστεί η κηδεία του επιχειρηματία Θοδωρή Νιτσιάκου

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στις 13.00 θα τελεστεί η κηδεία του επιχειρηματία Θοδωρή Νιτσιάκου στον τόπο καταγωγής του, τα Ιωάννινα.
 
Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων, εξέδωσε  ανακοίνωση στην οποία σημειώνει  τα εξής.
"Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ήταν ένα "φαινόμενο" επιχειρηματία. Ευφυής, δυναμικός , μεθοδικός, ακούραστος, με όραμα και γνώσεις. Ο Σύνδεσμος μας είναι φτωχότερος σήμερα. Η βιομηχανία, όχι μόνο στην Ήπειρο, αλλά σε όλη την Ελλάδα είναι φτωχότερη σήμερα. Ο τουρισμός μας είναι φτωχότερος σήμερα. Η κοινωνία μας είναι φτωχότερη σήμερα".
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΙΠΙ και ο Πρόεδρος του, με τη σειρά τους, εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια των εκατοντάδων εργαζομένων στον Όμιλο επιχειρήσεων Νιτσιάκος.
Σε δημόσια κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 11:00, με θέμα την έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου, το Σώμα, ενέκρινε ομόφωνα την έκδση του παρακάτω ψηφίσματος:
"Η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Δήμου Κόνιτσας. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας με πλούσια κοινωνική, ανθρωπιστική , οικονομική προσφορά. Το Δημοτικό Συμβούλιο Κόνιτσας προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει τη δέουσα τιμή αποφασίζει ομόφωνα: -Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος.
 
-Να παραστεί ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.
 
-Να εναποθέσει στέφανο στη μνήμη του εκλιπόντος και να δοθεί χρηματικό ποσό στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Κόνιτσας "Η Θεοτόκος".
 
-Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Κόνιτσας και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
 
-Το παρόν ψήφισμα να αναγνωσθεί κατά την εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος".
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ