Κερεαυνός χτυπάει 8χρονο παιδί

Αυστραλία: Η στιγμή που κεραυνός χτύπησε 8χρονο αγόρι σε παραλία

Σοκ προκαλεί το βίντεο στο οποίο καταγράφηκε η στιγμή που ένα αγόρι 8 ετών χτυπήθηκε από κεραυνό σε παραλία της Αυστραλίας.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο κεραυνός χτυπάει τον 8χρονο στις 17:30 το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα Αυστραλίας) ενώ αυτός βρισκόταν στην παραλία με τους γονείς του.

«Ήταν εντελώς ξαφνικό. Είδα ένα παιδί να πέφτει στο νερό και την οικογένειά του να τρέχει να το σώσει» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι πρώτα άκουσαν την βροντή και μετά είδαν το τραυματισμένο παιδί να δέχεται τις πρώτες φροντίδες από τους γονείς του.

Μετά το χτύπημα από τον κεραυνό το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Όπως δήλωσε ο διασώστης Τέρι Μόροου, σωτήρια για τον 8χρονο, ο οποίος έχει υποστεί εγκαύματα στο στέρνο του, αποδείχθηκε η πρώτη παρέμβαση από τους ναυαγοσώστες.

«Αν και πρόκειται για ένα σπάνιο και ατυχές γεγονός αποτελεί μια υπενθύμιση ότι όταν υπάρχει ηλεκτρική δραστηριότητα θα πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με το νερό και το πιο ασφαλές είναι να είμαστε κάπου μέσα» δήλωσε ο Αυστραλός διασώστης.

 


Διεθνή 28 Ιανουαρίου 2023

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως