Αυτό είναι το ακριβότερο σπίτι που πωλείται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα

Αυτό είναι το ακριβότερο σπίτι που πωλείται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα

Μία πολυτελής κατοικία στην Ελλάδα βρίσκεται στη  λίστα με τα ακριβότερα προς πώληση σπίτια σε 28 χώρες του κόσμου από την Αυστραλία και την Κόστα Ρίκα, μέχρι την Ιρλανδία και τις Μπαχάμες. Η Ελληνική έπαυλη δεσπόζει πάνω σε μία έκταση 18.000 τ.μ. περιτριγυρισμένη από ένα πευκοδάσος περίπου 5 στρεμμάτων βρίσκεται στην παραλία Κουνούπι, στο Πόρτο Χέλι, με καταπληκτική θέα στον Σαρωνικό.   Η παραλία Κουνούπι βρίσκεται 6 χιλιόμετρα ανατολικά από το Πόρτο Χέλι, ακριβώς μπροστά από τον οικισμό του Αγίου Αιμιλιανού.   


Διαθέτει αποκλειστική πρόσβαση στη θάλασσα, συμπεριλαμβανομένων τριών ιδιωτικών παραλιών.   Η κυρίως κατοικία, που είναι εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική της γαλλικής επαρχίας, είναι 558 τ.μ. και αποτελείται από επτά κρεβατοκάμαρες, επτά μπάνια, ένα WC και μία μεγάλη κουζίνα. Ψηλά ταβάνια, χειροποίητα έπιπλα και ένα μεγάλο πέτρινο τζάκι συμπληρώνουν το σκηνικό.  

Στο οικόπεδο υπάρχουν ακόμη δύο πλήρως επιπλωμένοι ξενώνες, επτά καθιστικά εξωτερικού χώρου, ένα κιόσκι και δύο υπαίθριες κουζίνες.  

Το αστρονομικό κόστος αγοράς του σπιτιού, την πώληση του οποίου έχει αναλάβει ο οίκος Sotheby’s ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ (21.817.388 δολάρια). Δηλαδή, μόλις (!) ?3280/τ.μ.