Αυτοί μιλάνε τα αντρικά και εγώ πρέπει να βρω φροντιστήριο να τα διδάσκει

Αυτοί μιλάνε τα αντρικά και εγώ πρέπει να βρω φροντιστήριο να τα διδάσκει

Ένιωθα πολύ, έως πάρα πολύ, πελαγωμένη, μπουρδοκλωμένη και χολοσκασμένη !! Σου έχει τύχει ποτέ να νιώθεις πως όταν ανοίξεις το στόμα σου θα αρχίσει να μιλάει μία ηλίθια?? Ε, αυτό είχα πάθει ,και για μία γλωσσοκοπάνα σαν εμένα, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, στο λέω!
Οπότε και κατέληξα στο συμπέρασμα πως είναι καλύτερα , να μένεις σιωπηλή και να σε περνάνε για χαζή , παρά να μιλάς και όλοι να βεβαιώνονται πως τελικά είσαι.
Σε τέτοιες περιπτώσεις απευθύνεσαι σε ανθρώπους που ξέρεις πως το δικό σου μπέρδεμα, είναι για αυτούς βολτίτσα στο δάσος. Και αυτό έκανα. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο – έχω μια διαολέμενα λογική λύση για όλα σου τα προβλήματα και χίλιους τρόπους για να νιώσεις χαζή ως αμοιβάδα γιατί εσύ, ως γυναίκα, έχεις στο κεφάλι σου πιο πολλά αδιέξοδα απ ότι ο λαβύρινθος του Μινώταυρου στη λεβεντογέννα Κρήτη, και άρχισα να μιλάω .
Του είπα τι με απασχολεί , τις παραμέτρους που συνυπολογίζω και όλα τα ενδεχόμενα που σκέφτομαι.
Με άκουσε με προσοχή, ομολογώ, δεν με έκραξε πολύ όταν του έλεγα κοτσάνες και έδειξε κατανόηση όταν η γυναικεία μου ανασφάλεια- κατινιά- κοντοφθαλμία έκανε απανωτά limit up. Του ξεδίπλωσα το σχεδόν σοφόκλειο δράμα μου και περίμενα εναγωνίως την ετυμηγορία του πάνσοφου γκουρού.
Μα πως το κάνουν αυτό το πράγμα οι άντρες και ενώ εσύ σκαρφαλώνεις στα ταβάνια απ τη σύγχιση και το μπέρδεμα, αυτοί είναι ήρεμοι σαν τον Γκάντι δεν το χω καταλάβει ποτέ! Θα είναι κάποιο μάθημα σε αυτά τα παγκόσμια μυστικά σεμινάρια που είμαι βέβαιη πως γίνονται και σαν μοναδικό σκοπό έχουν την εξόντωση μας ως φύλο, δεν εξηγείται αλλιώς!! Ο κόσμος ( μου) έχει τραγικά προβλήματα, νιώθω σαν τον Τιτανικό μπροστά στο παγόβουνο και ο άλλος πετάει τάπες στα βαρέλια και περιμένει το ουίσκι να ωριμάσει. Με τις γυναίκες φίλες μου θα μπορούσαμε να πίνουμε καφέδες και ποτά τουλάχιστον για δύο μέρες αναλύοντας το θέμα που με απασχολεί, να κάνουμε 4 τρισεκατομμύρια υποθέσεις και να γράψουνε σενάρια για 5 τριλογίες επιστημονικής φαντασίας.
Από την άλλη, αυτός μου λέει 2-3 πολύ λογικά πράγματα , μου παραθέτει ακόμα πιο τεκμηριωμένα και αδιάσειστα επιχειρήματα και το πολύ σε πέντε λεπτά μου έχει εξηγήσει πόσο υπερβολικός και αβάσιμος ήταν ο κακός χαμός στο κεφάλι μου. Τόσο απλό ήταν?? Θα πετάξω το PC και θα βάλω έναν άντρα πάνω στο γραφείο που ξέρει να αλλάζει και μία ασφάλεια στον πίνακα του ηλεκτρικού όταν πέφτει βρε αδερφέ.
Μήπως είναι τραγικό που το αναλύω τόσο πολύ? Όχι μόνο εγώ, και όλες οι γυναίκες το κάνουμε αυτό … Αν γινόμασταν λιγότερο αναλυτικές θα έκλειναν τα μισά καφέ της χώρας και η τηλεφωνία σταθερή και κινητή θα δεχόταν τρομερό πλήγμα.
Go with the flow θα έλεγε ο μέσος άντρας, θα σου πέταγε και ένα let it roll baby και θα έπινε μια μπύρα, ίσως και δύο. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με το ότι η φίλη σου ξέρει μέχρι και ποιο εσώρουχο φορούσες όταν βγήκες ραντεβού και αυτόν ο φίλος του θα το ρωτήσει αν σκόραρε χτες βράδυ. Αυτό και μόνο!
Για να μην μακρυγορώ και αναλύω όλο και πιο πολύ, δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Αυτοί μιλάνε τα αντρικά και εγώ πρέπει να βρω φροντιστήριο να τα διδάσκει.

Cristin
glosscristin@gmail.com

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως