γυμναστής

Αυτοκτονία γυμναστή: Η γυναίκα - «αράχνη» τον καταγγέλλει για εκβιασμό με πορνογραφικό υλικό

Μέσω του δικηγόρου της «σπάει» τη σιωπή της η γυναίκα που φωτογράφισε ο 50χρονος γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν προχωρήσει στο απενονημένο διάβημα.

Σύμφωνα με το Mega, o δικηγόρος της γυναίκας αναφέρει ότι η ίδια είχε χωρίσει εδώ και αρκετό διάστημα με τον γυμναστή, ενώ σημειώνει ότι δεν υφίσταται η κατηγορία ότι του έχει αποσπάσει 400.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος της γυναίκας ισχυρίστηκε ότι έχει στοιχεία από μηνύματα ότι είχε δώσει 60.000 ευρώ σε bitcoin και γι’ αυτό τον λόγο ήταν προβληματισμένος.

Επίσης, ανέφερε ότι ο 50χρονος εκβίαζε τη γυναίκα με πορνογραφικό υλικό και μάλιστα ισχυρίζεται πως είχε στείλει το εν λόγω υλικό και σε άλλα άτομα.

«Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι την πάτησε με άτομα που είχε εμπιστευτεί»

Την ίδια ώρα, άλλη πρώην σύντροφος του γυμναστή ανέφερε γι’ αυτόν ότι ήταν «παιδί μάλαμα» κι ότι ήθελε να βοηθάει τον κόσμο. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο 50χρονος δεν άντεξε το γεγονός ότι εξαπατήθηκε.

«Θα μπορούσα να πιστέψω ότι δεν είναι αυτός που το γράφει, αλλά επειδή στο τέλος οι αναφορές που έκανε για τον Θεό, για τους αθλούμενους και γι’ αυτούς τους ανθρώπους που τον αγαπάνε που ζήτησε συγγνώμη, είναι λόγια του Γιώργου και είμαι σίγουρη ότι τα έγραψε αυτός και τις καταστάσεις που τον έφεραν σε αυτό το σημείο», αναφέρει.

«Παρ’ όλα αυτά εγώ δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος έκανε αυτό επειδή είχε πάθει ερωτική απογοήτευση ή επειδή έχασε τα λεφτά του απλά. Απλά ο Γιώργος ήταν ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος και ίσως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι την πάτησε με άτομα που είχε εμπιστευτεί. Ήταν ίσως εγώ θεωρώ θυμωμένος με τον εαυτό του που έφτασε στο σημείο να του πάρουν όλη την περιουσία», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

To email του αυτόχειρα γυμναστή με τη φωτογραφία της «γυναίκας-αράχνης»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως