Πατέρας 6χρονου

Αυτός είναι ο πατέρας του 6χρονου Τζέισον

Τον πατέρα του 6χρονου Ράινερ Τζέισον ψάχνουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι θεωρούν ότι εκείνος κρύβεται πίσω από την αρπαγή του παιδιού του, που έγινε το βράδυ της Τρίτης στην Κηφισιά. Πίσω από την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ υπάρχουν ενδοοικογενειακά ζητήματα, καθώς οι γονείς του έχουν χωρίσει και επικρατεί μια μάχη μεταξύ τους για το ποιος τελικά θα κρατήσει τον Ράινερ.

Μάλιστα, οι γονείς βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη που κρατάει χρόνια, αφού ο πατέρας είχε πάρει την επιμέλεια του Ράινερ από δικαστήριο στη Νορβηγία με τη μητέρα να το παίρνει στην Ελλάδα και να ακολουθεί μία κόντρα. Μάλιστα, η μητέρα συνελήφθη στην Ελλάδα έπειτα από μήνυση του πατέρα αλλά αφέθηκε ελεύθερη με απόφαση της Εισαγγγελίας, με την προϋπόθεση πως όταν ο πατέρας τής ζητήσει το παιδί, εκείνη θα το επιστρέψει.

Για τον Ράινερ Τζέισον είχε μιλήσει ο πατέρας του σε μέσο της Νορβηγίας, τονίζοντας: «Δεν θα πάω σπίτι χωρίς αυτόν. Δεν είναι καλά εδώ. Δεν με έχει δει εδώ και έναν χρόνο και έρχεται τρέχοντας στην αγκαλιά μου. Είναι πολύ αποτραβηγμένος, γιατί ήταν ζωντανός και χαρούμενος όλη την ώρα. Τώρα δεν χαμογελάει πια και κάθεται με το κεφάλι κάτω. Δεν ανοίγεται. Είναι πολύ κλειστός άνθρωπος πλέον σε σχέση με αυτό που ήταν και είναι μόλις 5 ετών. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τη νύχτα. Ξέρω ότι πονάει πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό.

Στην πραγματικότητα θα ήταν σχεδόν αδύνατον να χάσω αυτή την υπόθεση. Το μόνο πράγμα είναι ότι είμαι Νορβηγός και όχι Ελληνας. Δεν είναι πολύ καιρός που κατέθεσα σε δικαστήριο στην Ελλάδα. Οι άνδρες πρέπει να επιτρέπεται να φροντίζουν παιδιά και είναι αλήθεια. Υπάρχει κάτι που πρέπει να αλλάξει και εδώ κάτω, όπως συνέβη στη Νορβηγία».

Πάντως, η μητέρα του Ράινερ κάνει έκκληση όποιος βρίσκεται πίσω από την αρπαγή του παιδιού να το επιστρέψει, με τους αστυνομικούς να είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα θα εντοπιστεί ο 6χρονος. Οι αστυνομικοί μάλιστα θεωρούν ότι τα δύο άτομα που εμπλέκονται στην αρπαγή του 6χρονου από το σπίτι στην Κηφισιά είναι ο πατέρας που ήθελε το παιδί μαζί του και ο άντρας της αδερφής του.


Διαβάστε επίσης:

Εξαφάνιση 6χρονου στην Κηφισιά: Για αρπαγή κάνει λόγω η πλευρά της μητέρας

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως