{ Εκδηλώσεις }

Βαγγέλης Βουραζάνης | Μια ξεχασμένη χώρα, εκδόσεις Λιβάνη

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, ώρα 19:00 | IANOS, Αριστοτέλους 7


Κατηγορίες: Παρουσιάσεις βιβλίων

Βαγγέλης Βουραζάνης | Μια ξεχασμένη χώρα, εκδόσεις Λιβάνη
Δωρεάν

Χώρος: Ιανός | Αριστοτέλους
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 7, 54624
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Ιανός | Αριστοτέλους
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Έφη Καγξίδου, Μάριος Δηµητριάδης, Βαγγέλης Βουραζάνης
Πότε: 10/01/2020
Ώρα έναρξης: 19:00

Ο Εκδοτικός Οργανισµός Λιβάνη παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το αστυνομικό μυθιστόρημα του Βαγγέλη Βουραζάνη με τίτλο Μια ξεχασμένη χώρα.

Ο Εκδοτικός Οργανισµός Λιβάνη παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το αστυνομικό μυθιστόρημα του Βαγγέλη Βουραζάνη με τίτλο Μια ξεχασμένη χώρα. Θα μιλήσουν οι: Έφη Καγξίδου συγγραφέας, Μάριος Δηµητριάδης συγγραφέας.
 
Ο Στέφανος Μυρίδης, οχτώ χρόνια μετά τον χαμό του αδερφού του στο μακελειό της Βεγορίτιδας, ψάχνει ακόμα τις ισορροπίες του. Η φυγή από τους αγαπημένους του θα αποδειχτεί αναπόφευκτος μονόδρομος. Μια αναπάντεχη συνάντηση όμως με ένα από τα φαντάσματα του παρελθόντος έρχεται για να τον παγιδεύσει σε μια παλιά ιστορία κι έναν κύκλο αίματος που πίστευε ότι είχε κλείσει. Εγκλωβισμένος σε μια δίνη γεγονότων, ο Στέφανος θα έρθει αντιμέτωπος με παιχνίδια παγκόσμιας κυριαρχίας, ανομολόγητα αμαρτήματα του πατέρα του, το παρελθόν του και τα φλογερά βράδια με μια νεαρή Κολομβιανή στο Μεδεγίν, το περιεχόμενο μιας θυρίδας που αποτελεί ωρολογιακή βόμβα έτοιμη ανά πάσα στιγμή να εκραγεί, εκτελεστές που τον θέλουν νεκρό, όλες τις αστυνομικές δυνάμεις της Αθήνας και μια απρόσμενη προδοσία. Ο «Πολωνός» καλείται να βρει τη λύση μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, μέσα από μια οδύσσεια που ξεκινά από την Αλόννησο και καταλήγει σε μια ξεχασμένη χώρα που κάποτε κάποιοι αποκαλούσαν Μπιάφρα...
Η Ντάρια δεν ήθελε να πιστέψει ότι όλο αυτό το ζούσε. Ένιωθε ότι είχε παγιδευτεί μέσα σε κάποιο κακό εφιάλτη και ότι από στιγμή σε στιγμή θα ξυπνούσε. Σιγουρεύτηκε ότι ήταν τελικά ξύπνια όταν άκουσε τα τελευταία λόγια του γιατρού, και κατανοούσε απόλυτα τους λόγους που ο Στέφανος είχε αποφασίσει να σωθούν με τον θάνατό του άλλες ζωές. Δεν μπορούσε να φανταστεί κάπως αλλιώς το τέλος του, όσο κι αν ευχόταν να γεράσουν και να φύγουν μαζί, σκεβρωμένοι και αγκαλιασμένοι. Τελικά η αγάπη της δεν ήταν αρκετή για να του χαρίσει τη γαλήνη σε μια ήσυχη ζωή. Αλλά πώς είχε φτάσει μέχρι εκεί;

INFO
Παρουσίαση βιβλίου
Βαγγέλης Βουραζάνης
Μια ξεχασμένη χώρα, εκδόσεις Λιβάνη
Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020,
ώρα 19:00
IANOS
Αριστοτέλους 7
 
Ο Βαγγέλης Βουραζάνης γεννήθηκε το 1990 στη Θεσσαλονίκη. Το 2007 εισήχθη στα ΤΕΙ Καβάλας, στο Τμήμα Διαχείρισης Πληροφοριών, αλλά οικονομικές δυσχέρειες τον ανάγκασαν να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να εργαστεί. Για μία δεκαετία εργάστηκε ως barista, ενώ το 2017 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Ψυχή από Μαύρο Βελούδο(Εκδόσεις Βάρφη).
Από τις Εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο του Η Συμφωνία των Λεόντων. Η σχέση του με τη συγγραφή και τη λογοτεχνία είναι για τον ίδιο σχέση ερωτική, αποτελώντας την τέλεια ψυχοθεραπεία.
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ