Βανδαλισμός στο σπίτι της 33χρονης προφυλακισμένης για την απαγωγή της 10 χρόνης στην Καλαμαριά

Βανδαλισμός στο σπίτι της 33χρονης προφυλακισμένης για την απαγωγή της 10 χρόνης στην Καλαμαριά

Βανδαλισμός από άγνωστους στο διαμέρισμα της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου που βρίσκεται προφυλακισμένη, κατηγορούμενη για την απαγωγή της 10χρονης μαθήτριας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. (Διαβάστε εδώ Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. : Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας)

Την καταγγελία, τη βεβαιότητα του πως πρόκειται για σχέδιο εκδίκησης, αλλά και τις υποψίες του για το ποιοί είναι οι δράστες δημοσίευσε με ανάρτηση του ο δικηγός της Μούρθου, κος Βασίλης Νουζέλας

Διαβάστε την ανάρτηση του δικηγόρου της κατηγορουμένης:

Βανδαλίσθηκε κυριολεκτικά το διαμέρισμα της προφυλακισμένης 33 χρόνης Ειρήνης ΜΟΥΡΘΟΥ που κατηγορείται για την απαγωγη της 10 χρόνης ανήλικης μαθήτριας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Αυτό διαπίστωσε πριν λίγες ημέρες ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος να παραλάβει τα κινητά πράγματα της(Πλυντήριο τηλεόραση έπιπλα ,οικοσκευή ρούχα υποδήματα κοσμήματα και προσωπικά είδη ) προκειμένου να εκκενωθεί και να παραδοθεί στον ιδιοκτήτη το διαμέρισμα ,που είχαν σχεδόν καταστραφεί με σφοδρά κτυπήματα .
Αντίκρυσε εικόνα αποκαρδιωτική ολοκληρωτικής καταστροφής .
Να σημειωθεί ότι κλειδιά του διαμερίσματος έχουν ο ιδιοκτήτης(εκμισθωτής) και η Υποδ/νση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των Δικηγόρων των δύο πλευρών για απόδοση του μισθίου στον ιδιοκτήτη.
Ο Δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισης της κΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ εξοργισμένος δήλωσε ότι
Πρόκειται αναντίρρητα για κακόβουλη προσχεδιασμένη ενέργεια εκδίκησης ,για την οποίαν θα υποβληθεί άμεσα μηνυτήρια αναφορά στις Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες που εσέβαλαν στην οικία της.
Ενώ θα ενημερωθεί η κ.Ανακρίτρια του 1ου Τακτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης για το συμβάν αυτό
Υποψιάζομαι ποιοι άγνωστοι ενήργησαν έτσι βάναυσα,μανιωδώς με ποια κίνητρα, όμως θα περιμένουμε την αναλυτική καταγραφή και εκτίμηση των προκληθεισών σημαντικών εκτεταμμένων ζημιών αρκετών χιλιάδων ευρώ  στα κινητά πράγματα την περιουσία της μεγάλης αξίας και τα αποτελέσματα της έρευνας.
Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη είναι απόρροια αποτέλεσμα των υπερβολών και συντονισμένης επίθεσης σε βάρος της στοχοποιημένης εντολέως μου από τα ΜΜΕ και τους Δικηγόρους της οικογένειας, πριν ακόμη λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη .
Αυτός είναι δυστυχώς ο νομικός πολιτισμός μας

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως