{ Τελευταία νέα }

Βασίλης Μάγγος: το πόρισμα και οι δηλώσεις του πατέρα του 26χρονου

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Βασίλης Μάγγος: το πόρισμα και οι δηλώσεις του πατέρα του 26χρονουΟ πατέρας του Βασίλη Μάγγου τόνισε πως «ήξεραν στην αστυνομία ίσως ποιος ήταν o γιος του και γι' αυτό έπεσαν όλοι επάνω του και τον χτύπαγαν

Ο πατέρας του 26χρονου Βασίλη Μάγγου  έδωσε συνέντευξη στην ΕΦΣΥΝ. Αυτό που τόνισε ήταν πως η αστυνομία ενδεχομένως να ξυλοκόπησε στοχευμένα τον γιό του, καθώς μπορεί να γνώριζαν ποιος ήταν.
 
Χαρακτηριστικά, είπε ότι «το μόνο που δεν αποδεικνύεται ιατροδικαστικά είναι ότι το άγριο ξύλο, που έφαγε ο γιος μου, τον έριξε ψυχολογικά. Ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου τόνισε πως «ήξεραν ίσως ποιος ήταν και γι' αυτό έπεσαν όλοι επάνω του και τον χτύπαγαν. Αυτό είναι το δικό μας πόρισμα και αυτό διαπιστώνουμε εμείς». Έπειτα, συμπλήρωσε πως «μετά την αστυνομική βία, που ασκήθηκε πάνω τόσο εντός όσο και εκτός του αστυνομικού τμήματος, το παιδί έπεσε κατακόρυφα. Του κατέστρεψαν την ψυχολογία».
 
Ο 26χρονος άνδρας, κατέληξε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιουλίου στο σπίτι του, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

«Αυτό τον έριξε εκεί που τον έριξε. Μπορεί να ήταν ό,τι ήταν, αλλά ήταν και αγωνιστής. Ήταν μια χαρά, δούλευε, έβγαζε μεροκάματο και ξαφνικά μετά το ξύλο που έπεσε, τον γύρισαν στο μηδέν», είπε στη συνέχεια.
 
Παράλληλα, διενεργήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή για τον 26χρονο το μεσημέρι της Τρίτης 15 Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστής Ελένη Καλύβα πραγματοποίησε τη νεκροτομή παρουσία Εισαγγελέα  και παρουσία τεχνικού συμβούλου της οικογένειας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο θάνατος του 26χρονου Βασίλη Μάγγου αποδίδεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα.Το οξύ πνευμονικό οίδημα δεν συνδέεται, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πρώτες πληροφορίες, με τα χτυπήματα που είχε δεχτεί από αστυνομικούς ο 26χρονος.Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα μήνα ο Βασίλης Μάγγος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς στο Βόλο.
 
Θα ακολουθήσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία χρειάζονται περισσότερο χρόνο.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ