{ Τελευταία νέα }

Βασίλης Ζούλιας στα μεσάνυχτα: Έκανα σκληρή χρήση ναρκωτικών για 7 χρόνια

 

Κατηγορίες: Επώνυμοι

Βασίλης Ζούλιας στα μεσάνυχτα: Έκανα σκληρή χρήση ναρκωτικών για 7 χρόνιαΒασίλης Ζούλιας: Έκανα σκληρή χρήση ναρκωτικών για 7 χρόνια

Ο Βασίλης Ζούλιας βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα Μεσάνυχτα της Τρίτης.
Ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην χρόνια εξάρτηση από τα ναρκωτικά.
Ο Βασίλης Ζούλιας είπε ότι ''δεν απαντιέται το γιατί… Έτσι, πονάς. Είναι όλα μαζί. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Κανείς δεν έχει καταφέρει να τη δώσει''.
''Ένιωθα έναν έντονο συναισθηματικό πόνο και όταν ήρθαν τα ναρκωτικά ανακουφίστηκε αυτός ο πόνος” συμπλήρωσε ο Βασίλης Ζούλιας. “Στα 29 σταμάτησα και έπρεπε να βιώσω όλα μου τα συναισθήματα από την αρχή. Γιατί πριν τα κουκούλωνα και εκεί άρχισε η πραγματική θεραπεία''.
''Όλοι είχαν καταλάβει τι έκανα αλλά δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν, γιατί πραγματικά δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει, η μητέρα μου ήταν απελπισμένη” παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, ο Βασίλης Ζούλιας. “Όταν έπιασα εγώ συναισθηματικό πάτο, μετά από τόσες απόπειρες αυτοκτονίας, πήγα σε μια ομάδα για να βοηθηθώ''πρόσθεσε.
O Βασίλης Ζούλιας μίλησε και για την σχέση που κατόρθωσε να κτίσει μετά από αρκετά χρόνια με τον πατέρα του. “Η μητέρα μου δεν μου μίλησε ποτέ με άσχημα λόγια για τον πατέρα μου και το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό” είπε.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ