{ Τελευταία νέα }

Βέροια: Έκοψαν κολώνες της ΔΕΗ του δικτύου ηλεκτροδότησης στη δομή φιλοξενίας προσφύγων

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Βέροια: Έκοψαν κολώνες της ΔΕΗ του δικτύου ηλεκτροδότησης στη δομή φιλοξενίας προσφύγωνΚολώνα του δικτύου της ΔΕΗ ήταν πριονισμένη και κομμένη με τα καλώδια επάνω στο δρόμο.

Aπό νωρίς το πρωί,  στην περιοχή επικρατεί ένταση. Διαπιστώθηκε ότι κολώνα του δικτύου της ΔΕΗ ήταν πριονισμένη και κομμένη με τα  καλώδια επάνω στο δρόμο.
 
Το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ το οποίο έσπευσε στο σημείο, διαπίστωσε ότι πέρα από την κολώνα που είναι πριονισμένη και πεσμένη στο έδαφος, οι δράστες επιχείρησαν να κόψουν άλλες δυο κολώνες.  Η μία ειναι κομμένη κατά το μισό και η άλλη φέρει εμφανή σημάδια πριονίσματος.
Ευτυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες της ΔΕΔΔΗΕ, λειτούργησε το αυτόματο σύστημα ασφαλείας με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως διακοπή ηλεκτροδότησης του κυκλώματος ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος από τα γυμνά καλώδια που βρίσκονται κομμένα στο σημείο κοπης της κολώνας.
Είναι εμφανές ότι πρόκειται για δολιοφθορά στο δίκτυο ηλεκτροδότησης με στόχο το συγκεκριμένο χώρο καθώς η γραμμή εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο το κέντρο φιλοξενίας.
 
Με πληροφορίες από veroianet.gr

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ