{ Εκπαίδευση }

Big Bang School: Το Σχολείο του Μέλλοντος, είναι εδώ: Οι εγγραφές ξεκίνησαν

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Big Bang School: Το Σχολείο του Μέλλοντος, είναι εδώ: Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Χώρος: Big Bang School
2ο χλμ Τριλόφου - Επανωμής , 57500, Επανωμή
Δείτε τη διεύθυνση στον χάρτη


Tο Big Bang School, δημιουργήθηκε ως μια βασική μας ανάγκη για το ποια θα έπρεπε να είναι η εκπαίδευση του μέλλοντος. Πώς θα έπρεπε να προετοιμάζει ένα σχολείο τον πολίτη, 20 χρόνια μπροστά από σήμερα, σε ένα μέλλον το οποίο λόγω της εκθετικής τεχνολογικής ανάπτυξης, αλλάζει συνεχώς με ταχύτατους ρυθμούς. 
 
Το Big Bang School, ήρθε για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που σκεφτόμαστε την εκπαίδευση, βάζοντας τον μαθητή στο κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, δημιουργώντας ένα διεπιστημονικό  περιβάλλον έρευνας και δημιουργίας, όπου οι τέχνες, η κίνηση και η ακαδημαϊκή γνώση, συνδυάζονται με δεξιότητες ζωής, απαραίτητες για την πορεία του ανθρώπου. 
 
Οι εγγραφές ξεκίνησαν 
Πληροφορίες
Το Σχολείο της Φύσης
Τηλ.: 23920 64370 
 
*Το Big Bang School, δημιουργήθηκε από το Σχολειό της Φύσης. Ιδρυτές του, η Ελισάβετ Γεωργιάδου, ιδρύτρια του Σχολειού της Φύσης, βρεφονηπιακού σταθμού στον Τρίλοφο, Θεσσαλονίκης, αναγνωρισμένο πανελλαδικά για τις καινοτόμες μεθόδους του και από τον Άγγελο Πατσιά, ενός επίσης ευρέως αναγνωρισμένου δασκάλου, για το έργο που επιτέλεσε με την ομάδα του, στο δημόσιο Δημοτικό Σχολείο του Φουρφουρά Ρεθύμνης. 
 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___