{ Τελευταία νέα }

Big Brother: Αντιδράσεις από τους γονείς νεαρού παίκτη

Ένιωσα ότι είμαι η ντροπή της οικογένειας», είχε δηλώσει ο Θέμης Κανέλλος


Κατηγορίες: Επώνυμοι

Big Brother: Αντιδράσεις από τους γονείς νεαρού παίκτη

Θέμης Κανέλλος ”Είμαι gay και ένιωθα ότι οι γονείς μου με μισούν και θέλουν να εξαφανιστώ. Κοινοποιούνται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα διαμαρτύρονται οι γονείς τους παίκτη

Τις αντιδράσεις τους και την ενόχληση τους δημοσιοποίησαν με επιστολή που έστειλαν μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, οι γονείς του Θέμη Κανέλλου, του νεώτερου παίκτη του Big Brother που είναι φανερά gay και κατηγορεί τους γονείς τους για το γεγονος πως αντέδρασαν έντονα και δεν το αποδέχονται.   

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε γίνει αποδέκτες κριτικής και προσκλήσεων συμμετοχής σε δημόσιο διάλογο, αναφορικά με την ανατροφή του ενήλικου πλέον γιου μας Κανέλλου Θεμιστοκλή, τον οποίον συνεχίζουμε να περιβάλλουμε με την αμέριστη γονική μας αγάπη και του οποίου τις προσωπικές επιλογές σεβόμαστε πλήρως», στέλνουν το δικό τους μήνυμα οι γονείς του Θέμη Κανέλλου μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας, Ανδρέα Μήτσαινα

«Πλην όμως διαφωνούμε κάθετα με την αισθητική που αναπτύσσεται γύρω από την δημόσια τηλε -προβολή αυτών και την εργαλειοποίηση τους στην κατεύθυνση της τηλεθέασης. Πολλώ δε όταν μέσω των ανωτέρω κοινοποιούνται προσωπικά και δη ευαίσθητα δεδομένα» ...   «Άλλωστε, σε ένα σύγχρονο κράτους δικαίου, το δικαίωμα έκφρασης είναι πλήρως σεβαστό, με τους όρους βέβαια και τους περιορισμούς που αυτό θέτει, προς προστασία του συνόλου των κοινωνών του. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση», καταλήγει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.   
 

Ο Θέμης Κανέλλος σε μία δημόσια εξομολόγηση, στο Big Brother  είχε αναφέρει πως οι γονείς του είχαν αντιδράσει πολύ άσχημα  όταν τους αποκάλυψε ότι είναι gay.  ”Ένιωθα ότι οι γονείς μου με μισούν και θέλουν να εξαφανιστώ. Ένιωθα ότι είμαι η ντροπή της οικογένειας”, είχε δηλώσει ο παίκτης του Big Brother, αναφερόμενος στον πατέρα και την μητέρα του.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ