Βιωματική παρουσίαση βιβλίου: Thai Massage Εύχρηστες Τεχνικές: Ροή για Αυχένα-Ώμους-Πλάτη σε Θέση Καθιστή

Βιωματική παρουσίαση βιβλίου: Thai Massage Εύχρηστες Τεχνικές: Ροή για Αυχένα-Ώμους-Πλάτη σε Θέση Καθιστή

Αρκετοί άνθρωποι σήμερα νιώθουν ένταση στον αυχένα, στους ώμους και στην πλάτη, κυρίως λόγω καθιστικής εργασίας και ψυχολογικής έντασης που τείνει να σωματοποιείται στις περιοχές αυτές. Η Ελευθερία Καμήλαλη παρατηρώντας το φορτίο αυτής της έντασης που πολλοί κουβαλούν, αλλά και τη διάθεση άλλων να προσφέρουν ανακούφιση στους δικούς τους ανθρώπους αγγίζοντάς τους, δημιούργησε ένα εγχειρίδιο ώστε το μασάζ στο σπίτι να γίνεται με τρόπο ασφαλή και αποτελεσματικό. 
 
Το εγχειρίδιο κάνει διαθέσιμες τεχνικές του Thai Massage που προσφέρουν άμεση ανακούφιση από ένταση στον αυχένα, στους ώμους και στην πλάτη, δηλαδή στις περιοχές του σώματος που επιβαρύνονται περισσότερο στη δυτική κοινωνία. Οι τεχνικές συνδέονται με ομαλή μετάβαση και στο σύνολό τους αποτελούν μια ολοκληρωμένη ροή σε καθιστή θέση, η οποία μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί, δίχως στρώμα. Οι τεχνικές αυτές του Thai Massage συνιστούν επίσης ένα εξαιρετικό μέσο επαφής  με οικογένεια και φίλους.
 
Κατά την παρουσίαση του βιβλίου η συγγραφέας θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες στην εφαρμογή των τεχνικών, ώστε να προσφέρουν αλλά και να βιώσουν άμεσα ανακούφιση από συμπτώματα έντασης.

 
Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 19:00 στον ΙΑΝΟ στη Θεσσαλονίκη, Αριστοτέλους 7