Site icon Cityportal.gr

Black and White Nails: Το νέο must spot για την περιποίηση των άκρων

εσωτερικός χώρος καταστήματος

Το «Black and White Nails» άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό τον Δεκέμβριο του 2021. Παρά την αβεβαιότητα των ημερών και τη δύνη της πανδημίας, o συγκεκριμένοςχώρος κατάφερε να θέσει πολύ γερά τα θεμέλιά του στην αγορά της ονυχοπλαστικής, με μόνα του εφόδια την αγάπη για το αντικείμενο και την αποφασιστικότητα της ιδιοκτήτριάς του, κας Ελένης Ιωακειμίδου.

Είναι ένας χώρος φρέσκος, με ιδιαίτερο design, που έχει βάλει ως στόχο του να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες περιποίησης άκρων στο κοινό του και καθώς φαίνεται τα καταφέρνει ήδη περίφημα.

Υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ

Στο «Black and White Nails» θα βρεις όλες τις υπηρεσίες μανικιούρ. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να επιλέξεις μέσα από μία γκάμα τεχνικών, όπως ημιμόνιμο, τζελ, ακρυτζέλ, ακρυλικό και φυσικά, το απλό μανικιούρ.

Επίσης, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να απολαύσεις το υπέροχο πεντικιούρ του «Black and White Nails» και να χαρίσεις στον εαυτό σου συν τοις άλλοις στιγμές μοναδικής χαλάρωσης και αποσυμπίεσης, ξεφεύγοντας έστω και για λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και κοσμήματα

Στον χώρο του  «Black and White Nails» θα βρεις επίσης και μία μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης που μπορείς να απολαύσεις, για να μεταφέρεις όλη αυτή τη μαγεία της γυναικείας περιποίησης και στην άνεση του σπιτιού σου…

Ταυτόχρονα, θα δεις και μία ποικιλία κοσμημάτων που υπάρχουν προς πώληση στον χώρο, κάνοντας τις στιγμές σου εκεί να περνούν ιδιαιτέρως ευχάριστα, διαλέγοντας μικρά καλλιτεχνήματα που θα στολίζουν τον λαιμό, τα αυτιά ή τον καρπό σου… Άλλωστε, ας το παραδεχτούμε… Ποια γυναίκα δεν αγαπά τα κοσμήματα;

Το  «Black and White Nails» έχει ξεκινήσει δυναμικά την είσοδό του στον χώρο της ονυχοπλαστικής και καθώς φαίνεται θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει κάθε φορά όλο και περισσότερο.

Άλλωστε, το team του δεν σταματά να ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες τάσεις και τεχνογνωσίες στον τομέα, πράγμα που αποτελεί από μόνο του μία ένδειξη ατόφιας επιτυχίας!

 

Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 43 (Ιατρού Γωγούση 44), Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 114228
Facebook
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-21:00
Σάββατο 10:00-20:00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Aτζέντα Θεσσαλονικης: Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Δες ΕΔΩ όλα όσα γίνονται (σινεμά, πρόγραμμα κινηματογράφων, τηλεόρασης θέατρο, παραστάσεις, χορός, συναυλίες, Live, νυχτερινή ζωή, μπουζούκια, ομιλίες, εκθέσεις εικαστικών, γονείς και παιδί, Διαγωνισμοί, Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ. Είναι ο πλέον έγκυρος και πλήρης οδηγός για διασκέδαση – έξοδο στη Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε επίσης: Belle Beautique: Ο πιο girly χώρος ομορφιάς και ανανέωσης

Exit mobile version