{ Τελευταία νέα }

Βόλος: Στο νοσοκομείο 27 άτομα μετά από φοιτητικό πάρτι

Το πάρτι των φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φοιτητικά event

 

Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Βόλος: Στο νοσοκομείο 27 άτομα μετά από φοιτητικό πάρτιΤο φοιτητικό πάρτι στη Θεσσαλία ήταν οργανωμένο έτσι, ώστε να μείνει στην... ιστορία

Το φοιτητικό πάρτι στη Θεσσαλία ήταν οργανωμένο έτσι, ώστε να μείνει στην... ιστορία, σύμφωνα με την πρόσκληση μέσω της οποίας προσκαλούν φοιτητές κάθε χρόνο. Σε αυτό πηγαίνουν φοιτητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με πολυπληθή συμμετοχή.
 
Το πάρτι των φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φοιτητικά event, έχοντας δική του σελίδα στα social media, με τίτλο «Summer Party ΜΗΧ ΜΗΧ Βόλος», μέσω της οποίας απευθύνονται κάθε χρόνο τα προσκλητήρια και συμμετέχουν χιλιάδες φοιτητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας. 
 
Μάλιστα, φέτος ήταν η 14η συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιήθηκε το περοβόητο πάρτι. . Το πάρτι είχε διάρκεια μέχρι πρωίας, ωστόσο αρκετοί κατέληξαν στο νοσοκομείο, από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ όπως αναφέρεται.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική εφημερίδα της Μαγνησιας «Ταχυδρόμο», ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με διασώστες βρίσκονταν σε διαρκή κίνηση για τη διακομιδή νεαρών σε κατάσταση μέθης. Τουλάχιστον 27 άτομα μεταφέρθηκαν χθες στο για πρώτες βοήθειες από τις 02:00 έως τις 08:30, όταν και διαλύθηκε το ..πάρτι.
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ