{ Τελευταία νέα }

Βόλος: Χειροβομβίδα σε κάδο απορριμμάτων - Ακινητοποιημένο το απορριμματοφόρο (βίντεο)


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Βόλος: Χειροβομβίδα σε κάδο απορριμμάτων - Ακινητοποιημένο το απορριμματοφόρο (βίντεο)Χειροβομβίδα εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων στο κέντρο του Βόλου, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής σκουπιδιών

Χειροβομβίδα που εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων στο κέντρο του Βόλου, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής σκουπιδιών από απορριμματοφόρο του Δήμου έχει σημάνει συναγερμό στις Αστυνομικές Αρχές, το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου.
Το απορριμματόφορο του Δήμου έχει ακινητοποιηθεί στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Μαυροκορδάτου και η κυκλοφορία των οχημάτων διοχετεύεται στην οδό Φιλελλήνων.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς, ενώ αναμένονται οι ειδικοί  και πιθανότατα κλιμάκιο του Στρατού για να εξετάσει το εύρημα και να προχωρήσει στην αδρανοποίησή του εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής απορριμμάτων ξέσπασε φωτιά στον χώρο συλλογής και αποθήκευσης του οχήματος, με τους εργαζόμενους να εντοπίζουν ύποπτο αντικείμενο το οποίο μοιάζει με χειροβομβίδα. Έτσι ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, ακινητοποιώντας το όχημα και περιμένοντας ειδικό κλιμάκιο του Στρατού, προκειμένου να προχωρήσει στον απαραίτητο έλεγχο.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ