Βούγιας: Αυστηρή ουδετερότητα  - ψευδείς οι φήμες που κυκλοφορούν -  οι ψηφοφόροι μας να ψηφίσουν κατά συνείδηση τον υποψήφιο που θα επιλέξουν

Βούγιας: Αυστηρή ουδετερότητα - ψευδείς οι φήμες που κυκλοφορούν - οι ψηφοφόροι μας να ψηφίσουν κατά συνείδηση τον υποψήφιο που θα επιλέξουν

Την θέση του για αυστηρή ουδετερότητα στη μάχη του δεύτερου γύρου των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης, επανέλαβε με δήλωση του, ο επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», Σπύρος Βούγιας.
 
Όπως τονίζει η θέση του αυτή βασίζεται στον σεβασμό στην κρίση των φίλων και των ψηφοφόρων της παράταξης αλλά και μια ηθική στάση που αποκλείει κάθε υποψία πολιτικής συναλλαγής.
 
«Σε σχέση με ψευδείς φήμες που κυκλοφορούν υπογείως λίγες  ώρες πριν από  τις εκλογές της Κυριακής, περί δήθεν υποστήριξης, δικής μου και της «ΠΟΛΗχρωμης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» σε συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο, θα ήθελα  να επαναλάβω με έμφαση τη θέση της παράταξής μας για αυστηρή ουδετερότητα στη μάχη του δεύτερου γύρου των εκλογών.
 
Η θέση αυτή βασίζεται στην πάγια θέση μας για σεβασμό στην κρίση των φίλων και των ψηφοφόρων της πολυσυλλεκτικής μας παράταξης, που έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν κατά συνείδηση τον υποψήφιο που θα επιλέξουν. Βασίζεται, επίσης, σε μια ηθική στάση που αποκλείει κάθε υποψία πολιτικής συναλλαγής, που ελλοχεύει σε διαπραγματεύσεις που γίνονται μεταξύ των δύο γύρων.
 
 Η «ΠΟΛΗχρωμη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» θα προσπαθήσει να συμβάλει στην προσπάθεια του νέου δημάρχου που θα εκλεγεί την Κυριακή από τους πολίτες, ώστε να συγκροτηθεί μια στέρεη και αποτελεσματική συμμαχία την επόμενη μέρα για το καλό της πόλης», αναφέρει ο κ. Βούγιας.
 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως