{ Εκδηλώσεις }

Βουτιές για φιλανθρωπικό σκοπό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

υπέρ της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα»


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Βουτιές για φιλανθρωπικό σκοπό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

Χώρος: «Κονταξοπούλειο» Δημοτικό Γυμναστήριο
Διεύθυνση: Οδός Θεσσαλονίκης - Λόρδου Βύρωνα, Ωραιόκαστρο, 57013
Ωραιόκαστρο
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω «Κονταξοπούλειο» Δημοτικό Γυμναστήριο
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ»
Πότε: 18/07/2020
Ώρα έναρξης: 08:00

Φιλανθρωπική ημερίδα, με στόχο να ενισχυθεί η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΙΔΑ”, που έχει έδρα στο Ωραιόκαστρο.

Βουτιές στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου για φιλανθρωπικό σκοπό θα κάνουν αθλήτριες και αθλητές του υγρού στοιχείου.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020, από τις 08.00 ως τις 10.00, πρωτότυπη φιλανθρωπική ημερίδα, με στόχο να ενισχυθεί η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ», που έχει έδρα στο Ωραιόκαστρο.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν αθλήτριες και αθλητές του Ηρακλή, της ΚΑΩ (Κολυμβητική Ακαδημία Ωραιοκάστρου) και του ΚΑΟΘ (Κολυμβητικός Αθλητικός Όμιλος Θερμαϊκού).
Η ΔΗ.Κ.Ε.Ω. παραχωρεί στις αθλήτριες και στους αθλητές τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου με την προϋπόθεση ότι το αντίτιμο της συμμετοχής τους στο κολυμβητήριο θα το καταβάλλουν υπέρ της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα». Έτσι, θα κολυμπήσουν και θα προπονηθούν, ενισχύοντας την «Ελπίδα».

Παράλληλα, και όσοι πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν στο έργο της «Ελπίδας» θα μπορούν να προσέρχονται μέχρι τις 19.00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, καθώς εκεί θα βρίσκονται εκπρόσωποι της Μονάδας, οι οποίοι θα ενημερώνουν το κοινό για τη δράση τους και θα δέχονται οποιαδήποτε βοήθεια.

Η δράση διοργανώνεται με αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από την πανδημία Covid-19.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ