Βραβεία Όσκαρ 2021: Στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες  με παρουσία διάσημων καλεσμένων

Βραβεία Όσκαρ 2021: Στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες με παρουσία διάσημων καλεσμένων

Πότε θα γίνει η τελετή της απονομής των Όσκαρ

Για φέτος, η Ακαδημία των Όσκαρ έχει ήδη μεταθέσει την ημερομηνία της καθιερωμένης τελετής των βραβείων  δύο μήνες αργότερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία, δηλαδή για τις 25 Απρίλιου του 2021, λόγω της πανδημίας.
 
Ωστόσο εκείνο που απομένει να ανακοινωθεί είναι το αν τελικά η βραδιά θα ακολουθήσει παρουσίαση μέσω streaming ή αν η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες με παρουσία καλεσμένων.
 
Σύμφωνα με πηγές από την Ακαδημία, οι συντελεστές περίμεναν να γίνει άρση των περιοριστικών μέτρων και να ανοίξουν τα θέατρα και οι κινηματογράφοι πιο νωρίς ή γύρω στην άνοιξη. Κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί από τις αρμόδιες αρχές κι από ότι δείχνουν τα πράγματα μάλλον τα θέατρα και οι κινηματογράφοι θα παραμείνουν κλειστά. Έτσι η Ακαδημία προσανατολίζεται να ακολουθήσει τον παραδοσιακό τρόπο παρουσίασης της ετήσιας γιορτής των Όσκαρ. Μάλιστα από ότι αναφέρουν εσωτερικές πηγές, η Ακαδημία έχει απορρίψει την live μετάδοση της τελετής των βραβείων μέσω Zoom.
 
Η Ακαδημία εξετάζει όλες τις εκδοχές, τα μέτρα και τα πρωτόκολλα υγείας προκειμένου η βραδιά των Όσκαρ να γίνει εν παρουσία κοινού στο θέατρο Dolby, το οποίο έχει χωρητικότητα 3.400 ατόμων.

Φυσικά τα ερωτήματα παραμένουν πολλά και ιδιαίτερα όσο αναφορά τους καλεσμένους και τους υποψήφιους των φετινών Όσκαρ, κατά πόσο δηλαδή θα είναι σε θέση να παρευρεθούν ή αν θα συμφωνήσουν να παρευρεθούν σε ένα κλειστό χώρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που πλήττει τις ΗΠΑ.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως