{ Τελευταία νέα }

Βραβεία SAG: Το ''τρυφερό παρασκήνιo'' ανάμεσα στην Τζένιφερ Άνιστον και τον Μπραντ Πιτ


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Βραβεία SAG: Το ''τρυφερό παρασκήνιo'' ανάμεσα στην Τζένιφερ Άνιστον και τον Μπραντ ΠιτΟι δύο πρώην σύζυγοι είχαν ένα τρυφερό τετ α τετ στα παρασκήνια της τελετής.

Το πρώην ζευγάρι,  άγγιξε ο ένας τον άλλον, αγκαλιάστηκε και όπως έλεγαν όσοι βρίσκονταν εκεί, την ώρα του ευχαριστήριου λόγου της Τζένιφερ Άνιστον ο Μπραντ Πιτ δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του. Κατά την διάρκεια της τελετής ο Πιτ, ανέβηκε στην σκηνή να παραλάβει το βραβείο α ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του Ταραντίνο, «Μια φορά, κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ» και είπε αστειευόμενος: «Ας είμαστε ειλικρινείς. Ήταν δύσκολος ρόλος. Ο τύπος αυτός «την ακούει» και δεν τα πηγαίνει καλά με την γυναίκα του. Είναι μεγάλη πίεση. Μεγάλη». Τότε η κάμερα γύρισε στην Άνιστον η οποία χειροκροτούσε.

Η Άνιστον τιμήθηκε με το βραβείο α γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά για το «The Morning Show»,  ο Μπραντ Πιτ στα παρασκήνια την καμάρωνε με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του. 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ