Βραδιά αφιερωμένη στην παρουσίαση κρασιών από το Κτήμα Σιγάλα.

Βραδιά αφιερωμένη στην παρουσίαση κρασιών από το Κτήμα Σιγάλα.

Το Daios Food Bar Restaurant σε συνεργασία με το Wine Style, σας προσκαλεί την Παρασκευή 28 Μαρτίου, σε μια βραδιά αφιερωμένη στην παρουσίαση κρασιών από το Κτήμα Σιγάλα.

Τα πιο εμβληματικά κρασιά της Σαντορίνης θα δοκιμαστούν και θα συνδυαστούν με ένα ξεχωριστό μενού από μοναδικές γεύσεις και αρώματα του νησιού, ειδικά σχεδιασμένο από τον chef του Daios Food Bar Restaurant, Άγγελο Αγγελούδη και την ομάδα του.

Οικοδεσπότης της βραδιάς, ο Πάρις Σιγάλας που θα μας μυήσει στην απόλαυση των κρασιών του σημαντικότερου αμπελώνα της Ελλάδας.

ΜΕΝΟΥ

Φάβα Σαντορίνης με σκουμπρί μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο, ραπανάκι και καραμελωμένα κρεμμύδια ΣΙΓΑΛΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2013 , Ασύρτικο (ΠΟΠ Σαντορίνη)
 
Πράσινη σαλάτα ανάμεικτη με τοματίνια Σαντορίνης, καρύδια μαριναρισμένα σε vinsanto και νιφάδες από μανούρι ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΗΔΑΝΙ 2013 , Αηδάνι (ΠΓΕ Κυκλάδες)

Ταλιατέλες με στικς από φιλέτο κοτόπουλο, καραμελωμένο με Σαντορίνη Vinsanto και μυρωδικά ΣΙΓΑΛΑΣ ΝΥΧΤΕΡΙ 2010 , Ασύρτικο (ΠΟΠ Σαντορίνη)

Φιλέτο συναγρίδας με πουρέ παντζάρι και κόλιανδρο, σπανάκι και σάλτσα lemongrass ΣΙΓΑΛΑΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ 2012 , Ασύρτικο (ΠΟΠ Σαντορίνη)

Σεμιφρέντο χαλβά σε φωλιά κανταΐφι, καραμελωμένοι ξηροί καρποί και σάλτσα κάστανο ΣΙΓΑΛΑΣ VINSANTO 2004 , Ασύρτικο, Αηδάνι (ΠΟΠ Σαντορίνη) (Μεγάλο Χρυσό, 14ος Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης)

Τιμή μενού κατ’ άτομο με κρασιά από το Κτήμα Σιγάλα: 28 ευρώ
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων (50)
Reservations: 2310 250200
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Daios Luxury Living Hotel Λεωφόρος Νίκης 59

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε