Βραδιά του Ερευνητή στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Βραδιά του Ερευνητή στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Ζήστε και φέτος μια συναρπαστική βραδιά γεμάτη έρευνα, διαδραστικά πειράματα, μουσική, ομιλίες, συζητήσεις, διαγωνισμούς, δράσεις για παιδιά και πολλά ακόμη.

Παρακολουθείστε ένα μουσικο-επιστημονικό δρώμενο πλαισιωμένο με Blues-Rock μουσική, διασκεδάστε με νεανικά μουσικά σχήματα και ανακαλύψτε τα φυσικά μαγικά που εξηγούν τα ανεξήγητα.

H Βραδιά του Ερευνητή είναι μια πανευρωπαϊκή δράση, που πραγματοποιείται σε 300 ευρωπαϊκές πόλεις την τελευταία Παρασκευή του Σεπτεμβρίου που φέτος συμπληρώνει 14 χρόνια. Σκοπός της Βραδιάς Ερευνητή είναι να φέρει πιο κοντά τους ερευνητές με την κοινωνία και να παροτρύνει περισσότερους νέους να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ερευνητή.

Η «Βραδιά του Ερευνητή» διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (EKETA) με Ελεύθερη Είσοδο

 Ζήστε την εμπειρία
 
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Η εκδήλωση «Βραδιά του Ερευνητή», που πραγματοποιηθεί στις 27/09/2019, από 17:00 έως 24:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ2), και διοργανώνεται από το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΚΕΤΑ) και την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ πρόκειται να βιντεοσκοπηθεί ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα ληφθούν επίσης φωτογραφίες. Το βίντεο και οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές για την προβολή της εκδήλωσης σε μέσα μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας (π.χ. δημοσίευση καταχωρήσεων σε ημερήσιο και περιοδικό τύπο, websites, κοινωνικά δίκτυα, κλπ) με σκοπό την ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας και του κοινού για την εκδήλωση και για τη διάχυση των αποτελεσμάτων της. Με την είσοδό σας δηλώνετε ότι γνωρίζετε τη συλλογή και χρήση των δεδομένων εικόνας / ήχου και συναινείτε σε αυτή. Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε / μάθετε περισσότερα για την πολιτική προστασίας του απορρήτου και τα δικαιώματά σας μπορείτε να επισκεφτείτε τον δικτυακό μας τόπο.

«Βραδιά του Ερευνητή»
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (κτίριο Μ2)
Ώρα έναρξης 17:00