Στο Β’ Συγκρότημα του «Ασύλου του Παιδιού» (9ο χλμ. Θεσ/νίκης-Θέρμης, δίπλα στο Praktiker), θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Βραδινό στον Κήπο μας», με ευχάριστη μουσική και καλό φαγητό.
Όπως κάθε φορά, στόχος της εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση του κοινωνικού και εκπαιδευτικού έργου του «Ασύλου του Παιδιού» ενώ η υλοποίηση και επιτυχία της στηρίζονται κυρίως στον εθελοντισμό, στις δωρεές φίλων και υποστηρικτών και φυσικά στους προσκεκλημένους που θα παραστούν και θα απολαύσουν το πρόγραμμά της.
Πληροφορίες και Προσκλήσεις: α) Γραμματεία του «ΑτΠ» (Εγνατία 129, Πλ. Σιντριβανίου, τηλ.: 2310209398 & ώρες 07:00-16:00) και β) το Β’ Συγκρότημα του «ΑτΠ» (Στ.Καζαντζίδη 62, δίπλα στο Praktiker, τηλ.: 2310472830 & ώρες 07:30-15:30).
Τετάρτη 25 Ιουνίου στις 20:30.
Βραδινό στον κήπου του Ασύλου του Παιδιού
Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα
Διαβάστε όλα τα Τελευταία Νέα (Ελλάδα, Διεθνή) στο Cityportal.gr
Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως