{ Τελευταία νέα }

Βρυξέλλες: Η αστυνομία διέλυσε «ερωτικό πάρτυ» στο οποίο συμμετείχαν ευρωβουλευτής και διπλωμάτες


Κατηγορίες: Διεθνή

Βρυξέλλες: Η αστυνομία διέλυσε «ερωτικό πάρτυ» στο οποίο συμμετείχαν ευρωβουλευτής και διπλωμάτεςΕρωτικό πάρτι με ναρκωτικά διέλυσε η αστυνομία στις Βρυξέλλες. Ευρωβουλευτής μεταξύ των 25 συλληφθέντων

H βέλγικη αστυνομία εισέβαλε και διέλυσε ένα ερωτικό πάρτι στο κέντρο των Βρυξελλών στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες συμμετείχε και ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με την Brussels Times, το «όργιο» γινόταν το βράδυ της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου σε ένα μπαρ στην οδό Rue des Pierres, στην πρωτεύουσα του Βελγίου, πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα.
Πολλοί διπλωμάτες και ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν παρόντες. Ο ευρωβουλευτής φέρεται να επιχείρησε να διαφύγει, αλλά παρότι επικαλέστηκε τη βουλευτική του ασυλία συνελήφθη και ανακρίθηκε από την αστυνομία, αναφέρει η La Dernière Heure.
Διαβάστε επίσης:  Βρυξέλλες: Αυτός ο Ευρωβουλευτής συμμετείχε στο όργιο με σεξ και ναρκωτικά – Τι δήλωσε

Στα 25 άτομα, που στην πλειοψηφία τους ήταν άνδρες επιβλήθηκαν πρόστιμα καθώς παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί εντόπισαν και ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες κατασχέθηκαν.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ