Μπέργκερ και πατάτες

Canteen Festival στους Αμπελόκηπους

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Κοινωνία & Πολιτισμός» με τον διακριτικό τίτλο «Thessaloniki Brand» διοργανώνει εδώ και έναν χρόνο το Φεστιβάλ Καντίνας – Canteen Festival και δε σταματά να σημειώνει επιτυχίες. Μετά από σειρά άκρως επιτυχημένων Φεστιβάλ Καντίνας σε πόλεις της Ελλάδας, η σεζόν ολοκληρώνεται με μία τεράστια γιορτή στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση.

Το Φεστιβάλ Καντίνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές τον Σεπτέμβριο του 2022 στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και έκτοτε διέγραψε μια λαμπρά πορεία γεμάτη πρόοδο, αγαστές συνεργασίες, επικερδείς συμμετοχές και στιγμές αληθινής διασκέδασης. Η Thessaloniki Brand κάνει μια παύση δροσιάς για καλοκαιρινές διακοπές και επιστρέφει ξανά στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, πιο αναβαθμισμένα και πιο δυναμικά από ποτέ. Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα και πάλι στο Πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου Αμπελοκήπων – Μενεμένης με διάρκεια 9 ολόκληρες ημέρες 22/9 – 30/9.

Το Φεστιβάλ Καντίνας – Canteen Festival είναι πλέον ένα θεσμοθετημένο γεγονός, ένα ισχυρό, πανελλαδικά αναγνωρισμένο brand name. Δεκάδες καντίνες, εκατοντάδες δρώμενα και χιλιάδες επισκέπτες συμμετείχαν και έθεσαν τα θεμέλια για μια συνέχεια γεμάτη εκπλήξεις. Οι προτάσεις για νέους προορισμούς ήταν δίχως υπερβολή αμέτρητες. Η Thessaloniki Brand δεσμεύεται να ανανεώσει το ραντεβού της για το έτος 2024 και να προσθέσεις και άλλες πόλεις στο φαντασμαγορικό ταξίδι του Φεστιβάλ Καντίνας, το οποίο πάντα, πάνω και πέρα απ΄όλα έχει φιλανθρωπική διάσταση, καθώς τα έσοδα διατίθενται στην πανελλήνια κοινωνική δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.


  • Αναρωτιέσαι τι να κάνεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο ή τις επόμενες μέρες;  Ενημερωθείτε για τα πάντα! ΟΛΕΣ οι εκδηλώσεις (συναυλίες, παραστάσεις αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και όλα τα ΔΩΡΕΑΝ event που γίνονται στην πόλη θα τα βρείτε στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ του cityportal.gr

Η Thessaloniki Brand ιδρύθηκε το 2016 ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση (Α.Μ.Κ.Ε.), εγγεγραμμένη στο Μητρώο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε άλλα μητρώα κρατικών φορέων. Η δράση της επεκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Το πεδίο δραστηριοτήτων της περιλαμβάνει δημόσιες σχέσεις, οργάνωση και δημιουργία εκδηλώσεων, συνεδρίων και φεστιβάλ, παραγωγή μουσικών, θεατρικών και τηλεοπτικών παραγωγών, management καλλιτεχνών και δημοσίων προσώπων εν γένει. Σε αδρές γραμμές συμβάλλει στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη Δήμων και Περιφερειών.


 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως