{ Τελευταία νέα }

CAS: Δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ - επιστροφή των 7 βαθμών

 

Κατηγορίες: Αθλητικά

CAS: Δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ  - επιστροφή των 7 βαθμώνTo CAS αποφάσισε την επιστροφή 7 βαθμών στον ΠΑΟΚ για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας!

To CAS δικαίωσε πανηγυρικά τον ΠΑΟΚ αποφασίζοντας να επιστραφούν οι 7 βαθμοί στον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά ακύρωσε τα ελληνικά δικαστήρια!
 
Συγκεκριμένα, το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο αποφάσισε την επιστροφή των επτά βαθμών που είχαν αφαιρεθεί στο Δικέφαλο και παρέπεμψε την υπόθεση εκ νέου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ  και μάλιστα, με την υποσημείωση να δικάσει ξανά την υπόθεση δίνοντας βαρύτητα στην ουσία και χωρίς να δεσμευτεί από το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ΕΕΑ)
 
Πρόκειται για νίκη του ΠΑΟΚ σε δύο σημεία, με την επιστροφή των επτά βαθμών και στη συνέχεια με τον μη δεσμευτικό χαρακτήρα της εισήγησης της ΕΕΑ.
 
Έτσι, η πολιτική του ΠΑΟΚ δικαιώθηκε και αναμένονται με ...ενδιαφέρον τα νέα «επεισόδια»

Στην αγωνιστική προέκταση του θέματος, πέραν από τα προφανή οφέλη σε όλα τα  επίπεδα,  το σημαντικό είναι η επιστροφή των επτά βαθμών στον ΠΑΟΚ που τον βάζει ξανα στο παιχνίδι  για τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League!

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ